{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Donate sekce s novými cíli

Napsal Whoik dne 02.06.2020 pro sekci GS
Po osmi měsících se za pomoci vás, hráčů, podařilo v donate systému vybrat tolik prostředků, že byly splněny všechny postupné cíle. Nyní tak přicházíme s dalšími cíli, a zároveň s plány na splnění těch předešlých. Děkujeme všem za podporu, moc si jí vážíme, a pokusíme se vám ji vrátit ve formě soutěží, updatů, či jiné zábavy pro všechny fanoušky portálu Gamesites.cz

Před osmi měsíci jsme spustili náš donate systém, kde jsme vám nabídli možnost přispět na chod portálu a na jeho celkové fungování. Za tu dobu přispělo téměř čtyřicet uživatelů, kterým nejenom tímto článkem děkujeme. Vybralo se spoustu peněz, které samozřejmě investujeme zpět do našeho portálu Gamesites.cz. Zároveň, abychom přinesli k těmto donatům také trochu zábavy, jsme k jednotlivým cílovým částkám určili úkoly.

Tím posledním již splněným cílem bylo přepracování Teamspeak serveru, a proto nyní přichází čas, kdy se vrhneme na splnění i těch cílů následujících. V první řadě to bude soutěž, ve které odměníme několik z vás hardwarem k vašemu počítači. O té se dozvíte více v následující novince, která se zde objeví co nevidět. Proto pozorně sledujte náš web nebo naši Facebookovou stránku.

Se soutěží je úzce spjato také plnění úkolu "Vedení Superstar". Tento týden skončila televizní Superstar, a jelikož jsme ji pozorně sledovali, jsme připraveni splnit tuto výzvu a jako vedení zazpívat na našem Teamspeaku. Tento akt bude spojen s vyhlášením velké soutěže zmíněné v předešlém odstavci. Podrobnosti se tedy opět dozvíte v další novince.


Třetím úkolem, který chybí splnit, je udělení práv na dobu určitou největšímu donatorovi. Dlouhou dobu se v čele tabulky největších přispěvovatelů držel Yamal, avšak mohutným finišem ho předčil Smookii, díky kterému se za poslední měsíc vybralo opravdu spoustu prostředků. Smookii se tedy může těšit na pár dní na největší práva na TS, jaká kdy kdo mimo vedení měl.

V mezičase jsme představili novinku v podobě rozšíření slotů na našem teamspreak serveru (ts.gamesites.cz), k čemuž jste dopomohli také vy, svými příspěvky. Díky tomu se tak již nestane, že byste se na TS server nemohli připojit z důvodu zaplněnosti. Ale nyní již přichází čas pro představení nových cílů. Tím nejbližším, který je už částečně v realizaci, jsou noví Music Boti na teamspeaku, kteří vám budou hrát příjemnou hudbu k vašemu hraní na našich serverech. Ke splnění chybí opravdu kousek, takže je tam co nevidět určitě potkáte.

Dalším postupným cílem bude vytvoření limitované edice Gamesites triček, které obdrží zdarma 8 největších donatorů, plus dalších 20-50 kusů bude připraveno ke koupi za rozumnou cenu. Třetím goalem, který nás čeká v budoucnu, bude další série natáčení Školy cska s názvem Škola GSka, jelikož natáčení bude probíhat nejen na Counter-Strike serverech. Natáčení budeme živě streamovat na Twitchi, výsledné video přibude na Youtube a vy se budete moci zúčastnit jak na Teamspeaku, tak na serverech.


Čtvrtým cílem bude soutěž o další hodnotné ceny. O jaké ceny půjde zůstává prozatím zahaleno tajemstvím, avšak rozhodně se máte na co těšit. A zatím poslední goal, který je připraven, je LAN party pro GS hráče s vedením portálu. Lépe řečeno se bude jednat o odpoledne/večer v herně, kterou budeme mít pouze pro sebe. Tento cíl je však dosti vzdálen, ale podrobnosti budou včas oznámeny. Pokud však budou příspěvky pokračovat podobným tempem jako poslední měsíc, můžeme se dočkat splnění i tohoto zatím posledního úkolu již brzy.

Rádi bychom poděkovali jmenovitě největším příspěvovatelům, kterými jsou Smookii, Yamal a ViktorOnlyJB. I vy se máte možnost zapojit do této dobročinné akce po kliknutí ZDE. Děkujeme i dalším donatorům v pořadí, jako jsou Maju, Ctibi nebo Ghast, vážíme si vaší podpory a budeme dělat maximum pro náš oblíbený portál.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1937x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář