{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Summer update na Jailbreaku

Napsal Whoik dne 03.07.2020 pro sekci CS:GO
Ani slunečné, nebo naopak velmi deštivé dny nám nezabránily ve tvorbě nového update pro naše CS:GO Jailbreak servery. A vy tak již nyní budete moci užívat prázdninové pohody s novými vychytávkami na našich jailech. Vše podstatné se samozřejmě dozvíte v článku, je toho celkem dost, tak se můžete pustit do čtení.

Jailbreak servery se stále řadí mezi nejoblíbenější módy, a proto jim věnujeme také velkou pozornost. A jelikož chceme, abyste si také o prázdninách mohli užít spoustu zábavy na našich herních serverech, vypracovali jsme právě pro JB servery update, který jistě potěší každého příznivce tohoto módu. Ať už raději hrajete za dozorce nebo za vězně, každý si v novém updatu přijde na své. Součástí updatu byly jak drobné úpravy již stávajících věcí, tak přidání kompletně nových záležitostí.

Nejprve potěšíme hráče, kteří na našich Jailbreacích ještě nehráli, neboť jsme několikanásobně snížili rychlost načítávání při první návštěvě serveru. Nyní tak již nebudou muset noví hráči stahovat zbytečné soubory, ale pouze ty, které reálně při hře na serveru využijí. Proto pokud vás odradila právě čekací doba při napojování, nyní máte volnou, zhruba dvouminutovou, cestu na server. Kdo již má vše staženo, se samozřejmě napojí v mžiku.

Teď už pojďme ke změnám přímo na serveru týkající se samotné hry. Nejprve uděláme radost všem architektům nebo stavitelům, kteří si oblíbili právě tuto funkci. Do stavitelského menu byly přidány atrakce, což znamená, že si Simon/stavitel bude moci přednastavenou atrakci postavit kdekoliv na mapě, kde je dostatečný prostor. S celou atrakcí může stavitel manipulovat, takže by vždy měl najít správné umístění. Do již stávající atrakce Dáma byla přidána možnost spuštění BreakFloor, kdy z plochy 6x6 začnou postupně náhodně mizet bloky. Breakfloor se spustí příkazem /bf.

Simon má nyní také možnost využít Quizu pro hráče. Může vybírat ze tří okruhů otázek - Hlavní města, Chemické značky, Matematika. Ta již v menu figurovala, avšak nyní byla přesunuta na to správné místo v Simon menu do sekce Quizzes. Co jsem naopak ze Simon menu odstranili je malování. Jednak nebyla tato funkce příliš využívána, a jednak vytěžovala přespříliš server, což mohlo nepatrně ovlivnit hru. Problém, a tedy i malování, bylo tedy odstraněno.

Další část updatu se nebude líbit těm, kteří se snažil přechytračit dozorce tím, že při špatném splnění úkolu se sami zabili pomocí příkazu kill. Díky tomu tak znemožnili dozorcům získat body za jejich zabití. Příkaz nebyl kompletně odstraněn, pouze mu byl nastaven delay (zpoždění provedení) na 3 sekundy. Což je spousta času pro šikovné dozorce zbavit vězně života a získat tak veškeré prostředky, které jim náleží.

Ani další zpráva pro někoho zřejmě nebude příjemná, avšak s prázdninami většinou přichází čas restartů, a také na jailbreaku jsme přistuopili ke kroku, kdy se všem hráčům zresetují ranky. Avšak nezoufejte, s resetem přinášíme také dobrou zprávu pro první tři hráče, kteří dosáhnou rank Global Elite. Tou dobrou zprávou je zisk ikonky v tabulce. V případě, že se vám podaří tohoto ranku dosáhnout, kontaktujte Gustíka, a ten vás již odmění.

>> Seznam a IP Gamesites.cz CS:GO Servery <<

V updatu byla také opravena chyba v podobě speedu, který zůstaval i po vypotřebování adrenalinu. Již byste se s tímto problémem již neměli setkat. Setkat byste se naopak měli se shopem, který se nově otevírá pomocí klávesy "B". Ač vám tam na malý moment problikne nákupní menu, nebojte se, shop se vám úspěšně otevře. Poslední drobnou úpravou ke zlepšení Jailbreaku vylepšení pro refresh shopu po získání peněz.

Doufám, že jste se všemi těmito změnami prokousali, a půjdete je také vyzkoušet na naše CS:GO Jailbreak servery. Pokud byste odhalili bugy, anebo měli k update jakékoliv další komentáře, nebojte se ozvat do fora, kde se vám budeme věnovat. Nyní již přeji pohodovou hru nejen na JB serverech.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2114x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář