{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Staň se PRO Simonem na CS:GO JB

Napsal Whoik dne 16.09.2020 pro sekci CS:GO
Už tě nudí stále dokola se opakující kola na jailbreaku plná reakcí a nachytávek? Nyní přišel pravý čas na změnu. A její hlavní postavou se můžeš stát i ty. Stačí si brát Simona, ukázat, že kreativita ti není cizí, a status PRO Simona je tvůj. Více v novince.

Simonování na jailbreaku není vůbec snadná věc. Muset ustrážit spoustu vězňů, a ještě jim připravit zábavná kola, může být pro někoho dokonce úkol neřešitelný. To se však může změnit, a dopomoci k tomu může kdokoliv z vás. Pokud si myslíte, že právě vy jste tím ideálním Simonem, který vždy dokáže hru na serveru usměrnit do zábavné roviny, budete mít nyní šanci působit jako vzory pro ostatní hráče, díky čemuž se zkvalitní celková hra na našich CS:GO Jailbreak serverech.

O co vlastně půjde? Od nynějška budou mít admini na serverech možnost hodnotit hru Simona na bodové stupnici. Bude záležet na jeho kreativitě, aktivitě, na jeho schopnosti ustrážit vězně, znalosti pravidel, a hlavně na jeho umění zabavit ostatní hráče. Vždy na konci měsíce si tato hodnocení projdeme, a vybereme blíže nespecifikovaný počet Simonů, kteří budou mít možnost obléci se do uniformy profesionálního Simona. A to doslova.

VIP, Skin, Hodnocení

Pokud vybraný hráč bude s touto novou rolí souhlasit, získá nejenom obdiv ostatních hráčů, ale také právě nový skin postavy, díky které se odliší od ostatních. K tomu bude vybaven VIP zdarma po dobu své profesionální Simon kariéry, a také bude mít speciální tag [PRO] při pobytu u CT.

Se ziskem statutu PRO Simon samozřejmě přichází velká zodpovědnost, neboť právě od vás se budou ostatní učit řídit hru, či využívat nové atrakce a možnosti Simona. A právě proto nesmí vaše hra spadnout do roviny nudy ani po získání tohoto statutu. I vy budete stále hodnoceni adminy, a pokud vaše hodnocení klesne, status PRO vám může být odebrán.

Veškeré dění na serveru je sledováno GOTV, a vyšší admini budou sledovat úseky hry zpětně, pokud dojde k podezřelým hodnocením. Díky tomu tak opravdu zjistíme, že si dotyčný PRO Simona zaslouží nebo ne. Pokud se chcete stát PRO Simonem, nemusíte se nikam hlásit, hodnoceni budou při přítomnosti admina všichni Simoni, a po dosažení 100 hodnocení se dozvíte, zda jste přísnými kritérii prošli, či nikoliv. Své bodové ohodnocení se nedozvíte, nicméně můžete si aspoň průběžně kontrolovat, kolikrát jste už ohodnoceni byli po napsání /prosimon do chatu.

Jak již bylo psáno, hra na Jailbreak serverech se tímto krokem může nebývale zkvalitnit, a proto byste neměli váhat naše CS:GO servery navštívit, případně se přímo ucházet o post PRO Simona.  Pokud ne, a myslíte si, že bychom měli, určitě neváhejte kontaktovat vy nás. Make the jailbreak great again.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 3372x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář