{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Limitovaná edice Mafia TS 3 ikonek

Napsal Whoik dne 27.09.2020 pro sekci GS
Druhá limitovaná edice Teamspeak 3 ikonek je věnována remaku legendární hry Mafia. Budete si moci zakoupit 4 hrdiny této herní pecky a vyčnívat tak nad ostatními. Opět je k dostání pouze 5 kusů od každé ikonky.

Před necelým měsícem jsme uvedli první sadu limitovaných ikonek ve stylu her Among Us a Fall Guys. Nyní příchází edice druhá, a to ve stylu hry Mafia, jež se dočkala právě dnes svého remaku a reedice. Budete tak opět moci spatřit hrdiny této filmové série, avšak v novém kabátu. Pokud máte mezi postavami svého oblíbence, určitě si jej rádi přidáte k nicku na našem Teamspeak 3 serveru (ts.gamesites.cz).

Na výběr vám dáváme ze čtyř legendárních postav v čele s Tommym a Donem Salierim, ke kterým se přidávají Paulie a Ralph. Všechny tyto známé tváře na vás čekají právě ZDE, kde si je můžete rovnou pořídit, a následně aktivovat na TS serveru. Tato edice bude k dostání opět pouze určitý čas, ne déle než měsíc, proto si pospěšte, ať na vás ještě ikonky zbudou.


Na našem teamspeak serveru máte možnost si nejen dobře popovídat, ale také si zahrát třeba nyní velice oblíbenou hru Among Us, kde jsme pro vás připravili hned 3 roomky, kde se hraje od rána až do pozdních večerních hodin.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1396x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář