{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Získej limitované Halloweenské ikonky na TS

Napsal Whoik dne 22.10.2020 pro sekci GS
Již jsme vám představili dvě limitované edice ikonek na náš Teamspeak server, na které navazuje třetí, a to Halloweenská. K dispozici máte na výběr ze čtyř ikonek symbolizující tento svátek. O jaké ikonky jde, a jak je získat? To se dozvíte v článku.

Halloween se nezadržitelně blíží, a k vám se blíží naše speciální limitované halloweenské ikonky. Jak je již zvykem, budou čtyři, a všechny budou mít samozřejmě co dočinění s tímto strašáckým svátkem. Všechny čtyři ikonky jsou k dispozici pouze po pěti kusech, proto si pospěšte, než budou vyprodány. Získat je můžete na stránce aktivace, kde si mimo jiné můžete pořídit také vlastní místnost, VIP, nebo regulérní ikonky na náš Teamspeak server.

V minulosti jste měli možnost získat limitovanou edici ikonek ke hrám Among Us, Fall Guys, či Mafia, nyní tedy přichází na řadu třetí edice v podobě strašidelných ikonek. Pokud se jednotlivé ikonky vyprodají, již nikdy je nebude možno získat. Proto s nimi u nicku budete opravdu originální. Tato limitovaná edice bude opět k dostání opět po určitý čas, nebo do vyprodání zásob.

Ikonky získejte ZDE

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1948x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář