{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rozhovor s GoGoušem

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Pamatujete si na FlyGunCZ? Ten žije v Čechách, ovšem dneska se přesuneme na sousední Slovensko, konkrétně do Bratislavy. A s kým že to ten rozhovor bude? S let'splayerem a vlogerem GoGoManTV. Bohužel jsem ale nestíhal psát, takže odpovědi jsou v češtině :)

Zdravím vás u dalšího rozhovoru. Tentokrát se mi podařilo domluvit se s GoGoManTV, kterého snad ani nemusím představovat. Pro ty, kdo ho nezná, GoGo je slovenský let'splayer a vloger, známý i na poli české YouTube scény. Jo a nestíhal jsem přepisovat, navíc ve slovenštině, takže to je česky, doufám, že to nevadí :3

 

Mohl by ses nám na úvod nějak stručně představit?
Čau, já jsem Gogo, jsem slovenský YouTuber, snažím se tvořit videa pro lidi, abych je pobavil. K videím jsem se dostal tak, že jsem sledoval zahraniční YouTubery, YogsCast,Tobyho a mnoho dalších. Líbili se mi jejich videa a nevěděl jsem, jestli to někdo dělá i u nás, tak jsem to chtěl zkusit. Ze srandy jsem začal tvořit videa a dávat je na facebook, 

Ty nahráváš videa na YouTube. Co je tvá specializace?
Moje specializace jsou let's playe, kde se snažím lidem ukázat, jak dané hry projít,nebo spíš vyfailovat.

Co bývá obsahem tvých vlogů?
Takže, ty první vlogy, v podstatě až po dvanáctku myslím, jsem si sedl před kameru a začal mluvit o nějakém tématu. Potom jsem to sestříhal do deseti minut. Mluvil jsem o takových, no, random hovadinách :D

Sleduješ nějaké jiné let'splayery a vlogery?
Ano, sleduji hlavně zahraniční, z československa myslím, nikoho nesleduji, ale sem tam kousek nějakého videa, například od Minecrafáka nebo MinecraftBoxu.

Máš ve svých videích nějaká oblíbená témata?
Nemám, většinou říkám to, co vidím a co mě zrovna napadne, takže improvizuji.

Měla Šiška důstojný pohřeb? :D
Ještě neměla, ale plánujeme to, bude o tom snad i video. Bude ve vzduchotěsné rakvi, aby se nerozložila.

Máš s GameSites nějaké zkušenosti? Hrál si tu někdy?
Na GameSites jsem dříve dost hrál, když jsem ještě hrál CS, tak jsem hrál na serverech Death Run, jinak jsem u vás hrál i Team Fortress.

Točíš také tedy i let'splaye. Jaké hry točíš rád?
No, tak užívám si hlavně Minecraft, a hry, u kterých je o čem kecat, které mají příběh, ale i tak dávají mi i prostor, abych o něčem mohl kecat.

Co takové Majnuj, myslíš si, že má úspěch?
Majnuj má neskutečný úspěch. Zdvihlo to sledování Minecraftu, minimálně dvakrát, myslím, protože lidi baví sledovat více let'splayerů najednou.

Zaplatil ti Ježich za sprchu?
Ježich mi za ni stále nezaplatil. Sice tvrdí, že ano, ale je to lhář.

Za nedlouho budeš mít dobrých 100 000 odběratelů. Jaký z toho máš pocit?
Tak, když jsem začínal, nepředstavoval jsem si, že bych dosáhl tisícovky, ale teď to člověk nestíhá ani vnímat. Je to úžasný pocit. Sto tisíc je nepředstavitelný krok, říkal jsem, že to byl můj sen. Na Youtube jsem od roku 2007, ačkoliv jsem na Youtube začal dávat seriózní videa asi před rokem.

Chystáš nějaký speciál na oslavu?
Chystám nějaký speciál, mám něco v plánu, ale zatím ještě nevím. Ale určitě se zeptám, co by lidi chtěli.

Teď je docela zima, jak je v garáži?
V garáži je dobře, naštěstí, mám tady takový malý radiátor, tak je tu příjemně.

Máš docela sledovaná videa. Prozradíš mi své tajemství, proč jsou tak úspěšná?
No tak, tam žádné tajemství není, asi lidi baví můj přístup k natáčení, tak se to lidem líbí. Nikoho nenutím, aby má videa sledovala, ale je to zdarma, tak to lidé sledují :D 

Co děláš v reálném světě, mimo YouTube?
No tak, věci do školy, když už jsem na té umělecké škole, tak musím fotit na domácí úkoly, když je čas, chodím ven s kamarády, po je potřeba venčit psy a tak. Určitě nejsem takový velký hráč, jak si lidé myslí, spíše občasný, když mám čas na nahrávání, nebo se zabavit.

Chceš naším čtenářům něco vzkázat?
Zahrajte si na GameSites, jsou to fajn servery, děkuji za fajn rozhovor. Přeji vám pěkný den, žijte dlouho a blaze. A nekupujte nic po záruce, další moudrá rada ode mě.

Tak, to je všecho. Doufám, že mě za češtinu neukamenujete, ale přepisovat tak rychle, navíc ve slovenštině, bych doopravdy nedokázal. Snad se vám článek líbil a možná se sejdeme i u dalších rozhovorů :) 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář