{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GunGame na 1.6ce s novým updatem

Napsal Whoik dne 17.02.2021 pro sekci CS 1.6
Naše stará dobrá CS 1.6 sekce se dočkala dalšího vylepšení. Tentokrát jsme si vzali na paškál Gungame servery a obohotaili je novým updatem, ve kterém přinášíme dlouho očekáváné změny. O které změny půjde si řekneme v článku, stejně jako o dalších plánech pro CS 1.6 sekci.

Jedním ze serverů, který se v sekci CS 1.6 stále těší přízni je oblíbený mód GunGame. A my jsme se rozhodli nic neponechat náhodě, a vyslyšet komunitu hráčů a upravit, a obohatit, dva GG servery něčím novým. Podstata módu však zůstane stále stejná, pokud si však neodhlasujete jinak. Ale to už o pár řádků níže. Pro doposud neznalé tohoto módu, jedná se o server, kde se propracováváte všemi zbraněmi od glocku, přes samopaly, až na vrchol po nůž. Kterým pokud zabijete, zvítězíte.

GunGame #1 - 82.208.17.50:27710
GunGame #2 mini - 217.11.249.89:27139

Nyní si tedy pojďme představit jednotlivé změny. Tou první je hlasování při rozehře na začátku mapy, který GunGame mód se bude tuto mapu hrát. Na výběr je ze dvou možností, a to buď klasika, každý sám za sebe, anebo týmový mód, kde potřebujete k postupu do dalšího levelu jako tým nasbírat potřebný počet killů.

Další novinky:

▪️ Campmeter - Stmavenie obrazovky pri presiahnutí hodnoty 90)
▪️ Friendly Fire - FF len pre hráča, ktorý dosiahne level s HE (Človek, čo dosiahne level s granátom HE má zapnutý friendlyfire - musí dávať pozor, kam HE hádže, mimo neho ostatní hráči sami zabíjať nemôžu - eliminácia hráčov, ktorí pri friendlyfire zabíjali vlastných hráčov)
▪️ Semiclip - možnosť prechádzať cez spoluhráčov (pridaný semiclip modul, aby sa hráči pri niektorých mapách neblokovali)
▪️ NoPlant - odstránená možnosť plantu a reset kola po neplantnutí (zakázaný a vymazaný plant pri mapách, ktoré to umožňovali)
▪️ Výsledky - výsledná tabuľka ukazuje počet celkových výhier hráča
▪️ Tabulka - mierne upravená aj záverečná tabuľka výhry
▪️ Zvuky - upravené zvuky po killoch (multikill, monsterkill, headshot atď...)

VIP Sekce

VIP výhody doznaly změn ve formě vybalancování, plus jsme přidali jednu, která jistě všechny hráče potěší. VIP si můžete pořídit na stránce aktivace.

▪️ VIP speed - rychlost se vypne pri přehození zbraně na knife (tzn. v čase boostu když hráč přepne na knife, vrátí mu to normální speed se zprávou, že byl detekovaný knife)
▪️ HP Regenerace - pridané regenerovanie HP (+1 HP za 2 sekundy) ak má hráč campmeter 0
▪️ Balance VIP výhod - snížené HP u VIP na 110 HP

Všechny tyto změny pro vás připravili Extremer s Blaznem, kteří tímto odstartovali pouť napříč CS 1.6 sekcí, při které postupně opraví a zupdatujou většinu serverů. Další na řadě je TTT, které se dočká kompletní obměny. Pokud byste měli jakékoliv komentáře k tomuto updatu, pište zde, nebo případně k updatům budoucím, využijte našeho fora, nebo komentářů zde pod článkem. Pro milovníky GunGame máme ještě jednu dobrou zprávu, neboť usilovně pracujeme, abychom tento mód zařadili také mezi naše CS:GO servery.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1951x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář