{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

GunGame na CS:GO! Sen se stává realitou

Napsal Whoik dne 06.04.2021 pro sekci CS:GO
Dlouho avizovaný server GunGame se konečně objevuje v našem server listu! Mód s pořádnou dávkou akce se již těší na vaši návštěvu. Dokážete se jako první probojovat od prvního levelu až úplně na vrchol?

Již v několika předešlých článcích jsme zmiňovali vznik a příchod GunGame serveru. A právě dnešní den je tím pravým na jeho oficiální spuštění! Stává se tak dalším z našich unikátních CS:GO serverů. Na serveru se usilovně pracovalo dlouhé týdny, jeho tvůrce eNcoo však odvedl skvělou práci, a již by mělo být vše podle představ a vy se tak můžete těšit na pořádnou dávku akce a zábavy. Úkol pro hráče na GunGame serveru je jediný. Probojovat se skrz všechny levely až na ten úplně poslední, a stvrdit svou výhru knife killem. Ten, komu se to podaří jako první, se stává vítězem.

Hráči Counter-Striku 1.6 jistě tento mód znají a dokonce jsme pro ně nedávno připravili update pro CS 1.6 GunGame servery. Pro hráče, kteří doposud tento mód neměli šanci okusit, si jej můžeme trochu přiblížit.

IP CS:GO GUNGAME: 82.208.17.59:27378

GunGame, neboli také Arms Race, je mód, kde hráči na malých mapách spolu soupeří o to, kdo se jako první prokouše všemi levely a uštědří závěrečný kill nožem. Jednotlivé levely představují jednotlivé zbraně. U nás na serveru se držíme tradičního pojetí GunGamu, kdy se začíná na glocku, a postupně přes pistolkové a smg levely, se hráči dostávají k samopalům. Závěr bývá vždy nejkrušnější, když musíte AWPečkem s jedním nábojem v zásobníku zabít dva lidi, abyste se dostali do Negev levelu, který je předzvěstí předposlední granátové úrovně. Pokud i tuto zkoušku zvládnete, pak na vás čeká zlatý nůž, který vás dovede k vítězství.

Pro postup do dalšího levelu musíte vždy zabít danou zbraní dva protihráče, to platí u levelů s pistolkami a brokovnicemi, u smg a samopalů musíte zabít protihráče tři. U hečka a posledního nože stačí vždy pouze jeden kill. Pokud se však odvážíte a místo zbraně v průběhu hry úspěšně použijete nůž, přeskočíte tím jeden celý level, a naopak vaše oběť o jeden celý level přijde. Po smrti se narodíte okamžitě, proto nemusíte čekat na nové kolo a jste tak neustále v akci. Oproti klasickému Arms Race od Valve jsme si server samozřejmě přizpůsobili a přidali několik vychytávek, které by měly hru zpestřit a učinit mnohem zábavnější než je originál.


Jednou z nejdůležitějších složek serveru jsou mapy. Pečlivě jsme pro vás vybrali 22 map, které splňují všechny naše požadavky na dobrou hratelnost a ideální velikost pro GunGame mód. Mapy se budou na serveru točit automaticky, proto si každý přijde na své. Vybrané mapy by se měly vyznačovat prostorem pro různý herní styl každého z hráčů.

Abychom na serveru spustili pořádnou akci, dáváme vám na výběr ze dvou možností spawnování. Pokud ve warmupu před začátkem samotné hry napíšete do chatu /spawns, dostanete na výběr ze dvou možností, jak se budou hráči v průběhu hry rodit na mapě. První možností jsou klasické spawny, kdy se každý hráč rodí vždy na svém předem daném týmovém spawnu. Druhá volba, kterou jsme vytvořili speciálně pro tento server, jsou random spawny. To znamená, že po smrti se hráč narodí téměř kdekoliv na mapě. Může tak rovnou pokračovat v akci, aniž by musel ze svého klasického spawnu podnikat delší cestu do boje.

Další vychytávkou pro všechny hráče, kteří server navštíví je tolik oblíbený double jump, díky kterému se můžete snadněji dostat na místa, kam byste se těžko dostávali po svých. Každý hráč má také možnost vidět kolik damage uštědřil soupeři, a pokud se mu náhodou bude dařit zasahovat spoluhráče, nemusí se ničeho obávat. Neboť friendly fire je pochopitelně vypnutý, a zároveň jeho hity nebudou spoluhráči nikterak vadit díky naší drobné úpravě. Překážet vám také nebude všudypřítomná krev, se kterou se můžete setkat na serverech podobného rázu, neboť jsme ji odstranili.

 

IP CS:GO GUNGAME: 82.208.17.59:27378

VIP Výhody

I když to vypadá, že jsme všechny vychytávky umožnili používat všem hráčům, naši VIP hráči si přijdou také na své. Neboť pro ně jsme připravili také několik výhod. VIP výhody si můžete pořídit zde. I tentokrát jsme se však drželi na uzdě, aby VIP hráči neměli výraznou převahu oproti všedním hráčům. Co však jistě mnoho z vás ocení je VIP výhoda číslo jedna, kterou je doplňování HP v průběhu hry. Každou sekundu kdy jste naživu a v pohybu se vám doplní 1 HP. I takto získané životy vám mohou zachránit život.

Pokud ale budete úspěšní a budete své soupeře zabíjet, získáte další hp navíc, neboť za každý kill se vám přičte hned 5 hp. Strop je však nastaven na klasických 100 hp. A abyste o své životy zbytečně nepřicházeli, skok z velké výšky vám neubere ani jedno hp. A to už se vyplatí. Samozřejmostí jsou také VIP výhody jako rezervovaný slot, speciální VIP vzhled a VIP status v chatu. Všechny tyto výhody získáte na stránce VIP aktivace. GunGame server je zařazen do public sekce, a tak VIP hráči ze serverů jako Mirage only, Public, nebo Mirage & Dust2 only Exxxtra, můžou své VIP výhody rovnou začít využívat. Ano, pokud si pořídíte VIP, je platné na celou public sekci.

V bodech se nyní pokusíme shrnout vše podstatné o našem GunGame serveru:

• IP: 82.208.17.59:27378
• Ultimátních 27 levelů. Předposlední granátový level, který nikde jinde nenajdete!
• Ručně vybraných 22 map
• /spawns - v rozehře výběr ze dvou druhů spawnování
• Double Jump
• Ukazatel Damage
• Odstranění krve
[VIP] Každá sekunda +1 HP
[VIP] Za zabití +5 HP
[VIP] No Fall Damage
[VIP] Rezervovaný slot
[VIP] VIP vzhled
[VIP] VIP status

Pokud jste GunGame ještě nehráli, jistě jej přijďte vyzkoušet, a akce vás ihned pohltí. I v případě, že na serveru není jiný hráč, čekají tam na vás naskillovaní boti, s kterými si taky hru užijete. Pokud máte zkušenosti z jiných GunGame serverů, jistě nám dáte za pravdu, že Gamesites server je opravdu jedinečný. O veškerou tvorbu a úpravu serveru se postaral eNcoo, kterému patří obrovský dík, a vy můžete ocenit jeho práci hlavně tím, že se vám server bude líbit a budete jej hojně navštěvovat. Samozřejmě se mohou vyskytnout drobné chyby nebo můžete mít přípomínky k serveru, využijte proto prosím tento topic, který je speciálně pro tyto případy vytvořen. Na viděnou na GunGame serveru!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2511x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář