{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nové ikonky kam se podíváš

Napsal Whoik dne 16.04.2021 pro sekci GS
Hráčům nabízíme spoustu možností, jak být originální, přičemž ikonky patří mezi ty nejoblíbenější vychytávky. Jednak na našem Teamspeak serveru a jednak na našich CS:GO serverech. Nyní jsme si připravili novinky pro obě sekce.

Na našich CS:GO serverech mají hráči jedinečnou možnost pořídit si ikonku do tabulky. To znamená, vždy když se některý z hráčů podívá na svoje skore, uvidí právě u vašeho nicku jedinečný obrázek. V zimě jsme představili ikonky s vánoční tématikou a už tak bylo více než potřeba tuto sadu obměnit. To se děje právě teď, a přinášíme vám 15 zbrusu nových ikonek. Je potřeba doplnit, že po pořízení ikonky ji budete mít na kompletně všech Gamesites CS:GO serverech.

Samozřejmostí je možnost mít více ikonek, ze kterých si v menu /ikonky můžete vybrat tu vhodnou pro danou chvíli. Při volbě více ikonek platí akce 3+1. Tuto doplňkovou službu, kam se ikonky řadí, můžete najít na stránce aktivace.gamesites.cz.


Teamspeak ikonky

Také Teamspeak server (ts.gamesites.cz) se dočkal nových ikonek, a to nejen klasických, ale také těch v limitované edici. Jak již bývá zvykem, v této edici můžete najít 4 druhy ikonek, přičemž každá je dostupná pouze v pěti kusech. Po vyprodání již nebude nikdy k dispozici. Budete tak zcela jedineční. Tentokrát jsme zvolili na přání hráčů ikonky s mocným Pepem. Mimo ně přibyly další dvě klasické ikonky Vibing Cat a Smiley Face. Ikonky najdete opět na stránce aktivace, tentokrát v sekci Teamspeak.


Na závěr připomínáme nový CS:GO GunGame server, na kterém se v nejbližším čase odehraje zajímavá soutěž, proto pečlivě sledujte naše novinky a zajděte se připravit na tento server již nyní. Zároveň jsme pro vás připravili mnoho novinek na všech našich CSGO serverech, i ty vám sdělíme v nejbližších dnech. Děkujeme pánům Punko a Smajlík za výběr výše zmíněných ikonek, a těšíme se na vás jak na serverech, tak na TS, třeba při zábavných turnajích. Na slyšenou.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2772x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář