{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Soutěž a turnaj na GunGame o tucet VIP!

Napsal Whoik dne 29.04.2021 pro sekci CS:GO
Před měsícem jsme spustili na CS:GO GunGame server, a touto soutěží bychom vás na něj rádi pozvali, a zároveň odměnili za vaši přízeň. Abyste měli o motivaci postaráno, připravili jsme si na sobotní odpoledne turnaj, kde můžete ukázat svůj skill, a vyhrát stejně jako v soutěži VIP na celou public sekci.

A kolik je vlastně tucet? Aniž bychom vás nutili googlit, rovnou vám prozradíme, že se jedná o počet 12! Ano, hned 12 VIP na celou public sekci jsme pro vás připravili jako odměny do soutěže a turnaje. Tyto dvě události zdánlivě nemají nic společného a konají se nezávisle na sobě, ovšem jedno vám může dopomoci k vítězství v druhém. Řeč je o tom, že v turnaji můžete nasbírat potřebný čas, který vám může zajistit místo mezi vítězi i v celé soutěži. Pojďme si tedy říct, o čem tyto dva eventy budou.

CS:GO GunGame Cup #1

Začneme turnajem, který se koná již tuto sobotu ve sváteční den 1. 5. v 18:00. Nepříznivá předpověď počasí hlásí, že spíše než polibky pod rozkvetlou třešní bude lepší střádat fragy a minuty v csku. A proto vás tímto zveme k účasti v historicky prvním GunGame Cupu na CS:GO! Registrace je již v plném proudu, a proto neváhejte a zajistěte si místo mezi šestnácti vyvolenými, kteří budou mít možnost zabojovat o titul krále gungame, nebo chcete-li armsrace, módu.

V tomto turnaji nepůjde o nic jiného, než dosáhnout co nejlepšího výsledku na třech po sobě jdoucích mapách. Vítěz každé mapy si tak odnese měsíční VIP na public sekci, do které se řadí další CS:GO servery jako Mirage Only nebo Public [4 maps]. Pokud se jednomu soutěžícímu povede vyhrát všechny tři mapy, dostane VIP na 4 měsíce. To alespoň za zkoušku stojí. Tento mód může často přinést překvapivé výsledky, a proto ani vy neváhejte se zaregistrovat.

Registrace probíhá na našem turnajovém systému, kde můžete vidět také další turnaje, které jsou naplánovány na další dny. Původní záměr s třemi turnaji denně jsme byli nuceni zkrouhnout, avšak díky vám a vaší účasti v turnajích věříme, že se nám aktivita v GSLize podaří zachovat. Pro všechny účastníky turnaje máme další pozitivní zprávu, neboť již v tomto čase bude probíhá velká májová soutěž na GunGame.

Měsíční GunGame soutěž

Ano, život na tomto serveru má vzestupnou tendenci, avšak je potřeba ho trochu podpořit. A právě za tímto účelem je pořádaná soutěž, která odmění ty nejaktivnější z vás. Každý hráč, který na serveru bude hrát, bude automaticky zařazen do soutěže, a 10 hráčů, kteří za měsíc stráví na serveru nejvíce času v době od 29. 4. - 29. 5. budou odměněni měsíčním VIPčkem na celou public sekci. Ten nejaktivnější obdrží dokonce VIP na 4 měsíce! Věříme, že se budeme utkávat v těžkých bojích na tomto serveru, a společnost vám budou dělat nejen boti, ale také další hráči, kteří budou bojovat, aby se prokousali od prvního levelu až na vrchol.

IP CS:GO GUNGAME - 82.208.17.59:27378

Již zítra a po celý následující měsíc tedy buďte připraveni na značkách na jedinečném CS:GO GunGame serveru, a zároveň v sobotu v podvečer se potkáme na turnaji. Ti bystřejší z vás si jistě všimli, že do osudí dáváme hned 13 VIP, tak neváhejte a zapojte se ať do turnaje, nebo do měsíční soutěže.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1588x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář