{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

[Tipovačka o ceny] MS v ledním hokeji 2021

Napsal Smokeyy dne 14.05.2021 pro sekci GS
Po dvou letech se nám konečně blíží milované vyvrcholení hokejové sezóny v Evropě a my se na něj velice těšíme, už jen proto, že čekáme o rok déle, než bychom měli. Vše je připraveno a vypadá to, že nám ani pandemie nestojí v cestě. Letos můžete znovu soupeřit o nějaké to VIP, nějakou tu PSC kartu, nebo jen o prosté body do turnajové tabulky. Vážení, začíná Mistrovství světa v ledním hokeji a spolu s ní, naše Tipovačka.
2021 IIHF Ice Hockey World Championship se bude konat v Lotyšsku. Mezi opětovné nováčky se poměří týmy i s Kazachstánem a Běloruskem. Z důvodu dopingu byly ze světových turnajů vyřazeny reprezentace Ruska. Hrát tedy smějí, ovšem nikoliv pod svojí vlajkou a nesmí hrát na zápasech ruská hymna. My je ovšem, i když nesprávně, zde v Tipovačce budeme uvádět klasicky, kvůli přehledu.
 
Turnaj začíná neobvykle 21. května (máje) a vítěze se dozvíme až 6. června (júna). Jedná se již o 85. ročník tohoto turnaje a hrát se bude pouze v lotyšské Rize.
 
 

 

Mistrovství světa na Gamesites (Tipovačka)

Jubilejně patnáctá Tipovačka míří k nám na Gamesites a jako každý rok to nemine právě hokejový šampionát, kterého se letos ujali Lotyši. Oproti předloňské Tipovačky jsme pravidla bodování okořenili, takže kdo se Tipovačky už v minulosti zúčastnil, tak mu doporučujeme přečíst nové bodování.

Tipovačka je soutěž, ve které tipujete správné výsledky zápasů, střelce zápasů, na Mistrovství světa a statistiky tohoto turnaje. Na našem fóru je vytvořena speciální sekce, kterou najdete těsně pod Mini-Chatem, nebo na tomto odkazu. Tam bude centrum veškerého dění. Ze začátku tipujete na umístění týmů v základních skupinách a také na celkové výsledky turnaje. Dále jsme k tipování přidali tipování týmů v play-off.

Fórum s Tipovačkou naleznete → na tomto odkazu

Poté tipujete postupně, den po dni, na každý zápas zvlášť, kde musíte napsat výsledek zápasu a tři střelce utkání. Vaše uhodnutí je bodováno a tímto se určuje umístění tipérů v Tipovačce. Netipujete na všechny zápasy najednou, ale každý den bude vytvořeno nové téma, ve které smíte tipovat na zápasy, na daný den. Tímto vás Tipovačka provede celým šampionátem a dodá Vám atraktivitu na zápasy, nad kterými byste pouze mávli rukou.  

 
Každý váš spravný tip bude bodován. Body vám budeme každý hrací den sčítat a tak můžete vidět, jak si vedete v porovnání s ostatními tipéry. Zároveň vám naše Tipovačka dodá náboj, ke sledování méně zajímavých duelů, protože můžete fandit vašemu tipnutému týmu a doufat, že se prosadí váš střelec. Zde máte přehled toho, na co se bude tipovat.

1. - Tipování na celkové výsledky MS 2021

  • Umístění na stupni vítězů [1., 2., 3. tým v konečném pořadí] (Přesné pořadí 15 bodů, nebo tipnutí jednoho týmu správně 4 body)
  • Nejlepší střelec turnaje (5 bodů)
  • Nejlepší nahrávač turnaje (5 bodů) - NOVĚ!
  • Nejlepší hráč turnaje dle kanadského bodování (7 bodů)
  • Jak daleko dojde Česko [Skupina/ Čtvrtfinále/ Semifinále/ Finále] (3 body)
  • Jak daleko dojde Slovensko [Skupina/ Čtvrtfinále/ Semifinále/ Finále] (3 body)

2. - Tipování na pořadí základních skupin

  • Tipnutí přesného pořadí na konci skupiny (10 bodů)
  • Tipnutí přesného pořadí alespoň šesti týmů (7 bodů - o jeden správný tip méně = -2 body)
  • Tipnutí správně jednoho týmu, který postoupil do play-off (1 bod)

3. - Tipování postupujících týmů v play-off - NOVĚ!

  • Úspěšné tipování postupujících týmů (bodů)

4. - Postupné tipování

  • Přesný výsledek zápasu (5 bodů)
  • Tři střelci z každého zápasu (5 bodů za všechny správně, nebo 1 bod za každého)
  • Uhodnutí vítěze utkání v základní hrací době (body) - NOVĚ!
  • Uhodnutí brankového rozdílu (1 bod) - NOVĚ!

Tipování postupujících týmů, co to je? - Jedná se o tipování, kde můžete ve čtvrtfinále tipnout jeden tým, který nadále postoupí do semifinále. Pokud tým nadále postoupí, smíte nadále tipovat i postupujícího do finále a při správném tipu i vítěze. Ale pozor, nesmíte jeden tým tipovat více jak jednou. U postupném tipování se tipuje na každý hrací den zvlášť. Tipování pořadí týmů v základní skupině a celkových výsledků končí se zahájením prvního zápasu Mistrovství světa. Tipování postupujících týmů končí každý den se zahájením prvních zápasů dané části play-off.

 

TeamSpeak kvíz k MS v hokeji 2021

Jako před třemi lety, tak letos jsem si pro Vás připravil kvíz k Mistrovství světa v hokeji. V soutěži půjde o vaše znalosti z historie samotného šampionátu od minulého roku, až po první turnaj. Připravil jsem si pro Vás na čtyřicet otázek. Termín zatím není stanoven. Termín bude vyhlášen ve fóru Tipovačky.

Mini soutěže k Mistrovství světa

Letos jsem pro Vás ušetřil pár cen, který použiju k těmto soutěžím. Celkově tři ceny pro tři různé zápasy. Nebudu vás napínat a rovnou vám prozradím, že jednu cenu si nechám na třaskavé federální derby Česka se Slovenskem, naplánován na den dětí. Zbylé dva použiju na zajímavé duely. Naplánování soutěže a více informací se dozvíte ve fóru Tipovačky.

King of the Hill

Již po šesté necháme šestnáct tipérů se poprat v bonusové soutěži King of the Hill. Soutěž, kde se pavoukovým systémem setkává šetnáct tipérů proti sobě v jednotlivých zápasech. Jejich zápas se rozhoduje podle bodů, které tipér získal za určené zápasy Mistrovství světa. Letos se bude oceňovat pouze finalista a ve formě hmotnějších cen, nikoliv bodů. Nebudu zbytečně prodlužovat tento článek, proto Vás odkážu SEM!, kde se podrobněji dozvíte o této soutěži více.
 
 
Fórum s Tipovačkou naleznete → na tomto odkazu
 
 
Ocenění
Ceny doplníme během soutěže. Můžou se objevit některé random klíče na Steam, nebo i speciální ikonky na TeamSpeak. Samozřejmě si mnozí z Vás přivydělá i body do soutěžních tabulek.
 

Hlavní ceny

 VIP nebo ExtraVIP na libovolný server Gamesites.cz*
 Speciální jedinečná ikonka na TeamSpeak
 Speciální jedinečné ohodnocení na web
 Peněžní ohodnocení ve formě PSC
 
 * - v případě vybrání na Counter-Strike 1.6 server, dostanete ExtraVIP, nebo 2x VIP v případě, že se nejedná o server, kde je ExtraVIP zavedeno. U Minecraftu je ExtraVIP navždy a v případě jiných herních serverech se dává VIP na 6 měsíců

Shrnutí

Vše probíhá na fóru Gamesites.cz (pátá sekce z vrchu, link pod odstavcem). Tam budete psát své tipy a také řešit své protesty, pokud se admin zmílí. 
 
  • Fórum s Tipovačkou na tomto odkazu
  • Bodování a pravidla soutěže na tomto odkazu
  • Systém soutěže King of the Hill na tomto odkazu
  • Odkazy na tabulky s body Tipovačky na tomto odkazu
  • Možnost podat protest, při zmílení admina Tipovačky na tomto odkazu
  • Ve fóru s Tipovačkou bude možnost i nalézt odkazy na soupisky týmů, výsledky, apod.
  • Já, jakožto admin soutěže, se také Tipovačky zúčastním, ovšem nebudu oceněn a ani vyhlášen v pořadí
 

Přejeme hodně štěstí v Tipovačce a Vašemu favorizovanému týmu na turnaji

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář