{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Doraž na premiéru Minigames a Scout turnajů!

Napsal Tokop dne 18.08.2021 pro sekci CS:GO
Je to teprve chvíle od doby, kdy jsme vám představili naposledy nové typy turnajů na Gamesites, kterými byly Pistol a Zeus turnaje, jež se zařadily mezi ostatní, a abyste se nenudili, tak již nyní si můžete vybrat mezi více než desítkou různých turnajů. Tím samozřejmě nekončíme, protože již brzy do naší rozsáhle sbírky přibydou dva nové kousky a registrace jsou již otevřeny. A abychom přivítali tyto nováčky jak se sluší a patří, tak si vítěz kromě bodů do GS Ligy odnese také VIP na libovolnou sekci.

První novinkou, která se výrazně liší od všech ostatních turnajů, tak budou Minigames turnaje, které si určitě najdou oblibu nejen u JailBreak hráčů, ale napříč celou naší herní komunitou. Neočekávejte ovšem žádné minihry, na které jste zvyklí ze serverů, protože pro tuto premiéru jsme si pro vás připravili speciální mapy a disciplíny, v kterých budete moci poměřit své síly s ostatními. Ty ovšem prozatím zůstanou zahaleny tajemstvím a dozvíte se je až v průběhu samotného klání.

S registrací příliš nečekejte, protože počet míst je omezen a maximální počet účastníků bude pouze 8. Ovšem pokud se zaregistrujete po naplnění kapacity, tak nezoufejte, protože se většinou nějaký tým nedostaví a může se uvolnit místo právě pro vás.

Další turnaj, jenž zavítá na Gamesites se sice bude hrát se slabším bratrem Awp, ale zato s rychlejší a přesnější variantou. Jedná se samozřejmě o Scout Cupy se zbraní SSG 08, kde budete mít možnost procvičit mušku přímo v akci o VIP. Odehrávat se vše bude na známých mapách scout_india a aim_scout, zaregistruj se ještě dnes, ať máš jistotu, že ho nepropásneš.

 Ceny pro vítěze

1. místo: VIP kód na 1 měsíc, 5 bodů do GS Ligy
2. místo: 4 body do GS Ligy
3. místo: 3 body do GS Ligy

→ Odkaz na registraci ←

 

Autor: Tokop; Zobrazeno: 1636x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář