{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Žhavé novinky na Netflixu!

Napsal F3N0M3N dne 30.08.2021 pro sekci GS
Léto pomalu končí, možná už můžeme říct, že dokonce skončilo. Teplé slunečné dny nahradilo již poněkud podzimní počasí, a tak je i na čase vyměnit koupání u vody za teplou deku, tlusté ponožky a pořádnou nálož seriálů a filmů! S tímto nám značně pomůže streamovací gigant Netflix, který v následujícím měsíci vypustí hned několik novinek, na které určitě netrpělivě čeká celý svět.

Jako na zavolanou s příchodem chladného deštivého počasí a koncem prázdnin si pro nás Netflix připravil řadu nových titulů, na které určitě čeká celý svět. Je libo nahlédnout do světa Formule 1, přiučit se něco nového se sexuální výchovou nebo si plnými doušky vychutnat jedny z nejlepších dramatických seriálů poslední doby? V tomto článku vám pár z těchto (nejlepších) novinek budu prezentovat.

Money Heist (Papírový dům) - 3. září - 5. série

Seriál nadupaný od samého začátku, žádné dlouhé předehry, prostě akce, akce a divák neustále v napětí. Jakmile tomuto seriálu, který spatřil svět už v roce  2017, propadnete, budete chtít víc a víc. Vše začíná, když se parta zlodějů pokusí vykrást mincovnu pod vedením geniálního Profesora, který svůj plán pečlivě připravoval už dlouhá léta, jenže i sebelepší plán je tak dobrý jako nejslabší člen party. Dramatický seriál Money Heist plný zvratů, překvapení a akce přichází s premiérou 5. série již 3. září. A pokud tento seriál neznáte, doporučuji rychle začít sledovat, než uslyšíte to nejlepší od svého okolí.

 

Lucifer - 10. září - 6. série

Jak jen popsat tento seriál? Fantasy, komedie, krimi, romantika a drama v jednom. Momentálně 25. nejlépe hodnocený seriál s celkovými 8,1 hvězdičkami z 10 na IMDb, bohužel zažil propad o celých 16 míst. Lucifer přichází s poslední 6. finální sérií již 10. září, která bude bohužel kratší, než fanoušci očekávali, avšak pořád s 10 díly jako tomu bylo u 4. série.

Vyhoštěný anděl z nebe vlastním otcem všemohoucím Bohem dlouhá léta již jako ďáběl dohlíží na celý chod pekla, ale to ho nějak přestane bavit, a proto odchází na nekončící dovolenou do Los Angeles. V LA si pořídí obrovský luxusní noční klub, užívá si s nejhezčími ženami z celého města, využívá svých nadpřirozených schopností a neuvěřitelného šarmu, ale zároveň se z ničeho nic ocitne po boku detektivky Chloe a začíná jí pomáhat s vyšetřováním vražd, ta je pro něj navíc něčím speciálním, něčím jako dar z nebes. Lucifer pohrdá morálkou a závazky, ale k detektivce začne najednou něco cítit a co se stane s jeho schopnostmi?

Neznáte seriál a nezaujalo vás to? Zkuste první díl, když nebudete mít náladu se dívat na HIMYM už po 15. v řadě v 4. různém dabingu a uvidíte. Oficiální instagramová stránka Lucifera má už skoro 4 miliony sledujících a hlavní herec Tom Ellis téměř 10 milionů.

Schumacher - 15. září

Dokumentární film o legendě Formule 1, na který čeká určitě celý svět! Již jednou byl odložen, nyní však už zná svou premiéru. Nečekejte žádné domněnky, ale jasná fakta, v dokumentu mluví o Michaelu Schumacherovi, který se nyní stále zotavuje z tragické nehody na lyžích s vážným poraněním mozku, jeho nejbližší, rodina, přátelé a kolegové z Formule 1. V dokumentu také uvidíte doposud nezveřejné záběry z jeho soukromí, tudíž ani neočekávejte fakta a záběry, které už všichni dávno znají. Patnáctého září si rozhodně zapište do svých diářů a užijte si trochu toho závodění s ikonou Formule 1 a nahlédněte, jak takový člověk vůbec žil.

Sex Education (Sexuální výchova) - 17. září - 3 série

Pokud je vám aspoň 16 a víc, tak máte od tvůrců velice populárního komediálního seriálu poslední doby povolení ke sledování. Kombinace britské angličtiny a přehnaného humoru (především) na téma sexu zaujme nejednoho diváka. Seriál již ukázal, že umí být v určitých situacích až přehnaný, ale také velice lidský a reálný především v myšlenkových pochodech puberťáků, kteří se učí něco nového, co ještě příliš neznají a to v oblasti vztahů a hlavně sexu.

Hlavní hrdina, nesebevědomý a introvertní Otis, zná jako jediný odpovědi na otázky jeho pubertálních spolužáků, protože jeho matka je terapeutka, specializující se právě na sex a věci s ním spojené. Proto se Otis po boku jeho krásné spolužačky Maeve rozhodne ve škole otevřít sexuální poradnu a záhy se stává školní hvězdou, ke které si každý chodí pro rady. Ale budou tyto rady vždy fungovat a pochopí je všichni? Až zkouknete nový Money Heist, Lucifera a dokument a Michaelu Schumacherovi nezapomeňte se podívat i na třetí řadu Sexuální výchovy.

 

Pokud náhodou nejste a nebudete fandou ani jednoho z titulů, nezoufejte. Netflix si pro nás připravil jen na září celkem více než 100 nových seriálů a filmů a věřím, že z takového množství si vybere už opravdu každý. A kdyby náhodou ani to ne, v televizi stále běží nadále seriál Ulice, avšak nás bohužel opouští Ordinace v růžové zahradě, kterou najdete už jen a pouze na Voyo.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář