{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Remasterovaná trilogie Crysis má datum vydání

Napsal Alfondra dne 04.09.2021 pro sekci GS
Kultovní herní série Crysis přichází v remasterované verzi... a to rovnou všechny tři díly. Mimo počítače se podívá například i na Nintendo Switch. Slibuje vylepšenou grafiku, lepší textury nebo plynulejší gameplay.
Dostaneme to, co vývojáři slibují?

Pamatujete si na legendární Crysis? Jedinečnou herní značku, kde hrajete za upraveného super vojáka vybaveného speciálním oblekem, díky kterému může být na chvíli neviditelný či téměř neprůstřelný. 
Nedivil bych se, kdybyste si vydání nepamatovali, je tomu už téměř patnáct let. Když k tomu přičteme skutečnost, že v roce 2007 měl dostatečně výkonný počítač málokdo, jediná šance je, že jste si Crysis zahráli až o pár let později. Tomu mohlo pomoct i následné vydání na Xbox 360 a Playstation 3 v roce 2011.

Nyní však máte možnost si všechny tři díly zahrát, ať už znovu nebo poprvé. Začátek podzimu nám totiž zpříjmení vydání Crysis Remastered Trilogy. V kalendářích si zaškrtněte datum 15.10. a to v případě, že hrajete na počítači i na konzoli, hra totiž vychází na všechny platformy současně. Novinkou je i vydání na konzoli Nintendo Switch, které se prodalo už přes 80 milionů kusů.

Remastrovná verze všech tří titulů slibuje především vylepšený grafický kabátek, lepší optimalizaci a plynulejší chod. Dle zpráv vývojářů se i na konzolích můžeme těšit na 4K při 60 snímcích za sekundu, lepší nasvícení postav a zbraní a kvalitnější textury. První dva díly vycházejí včetně českých titulků, třetí díl českou lokalizaci nemá.

Vzhledem k tomu, že třetí díl z roku 2013 byl díky Cry Enginu, co se grafické stránky týče naprosto úchvatný a používal se pro demonstraci výkonu grafických karet ještě dlouho potom, jsem zvědav, jak dopadne jeho o osm let starší, vylepšený brácha.

Na závěr se koukněte na oficiální trailer, který krásně demonstruje, na co se můžeme těšit.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář