{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Poprázdninový restart na 1.6ce

Napsal Whoik dne 25.09.2021 pro sekci CS 1.6
Každý rok probíhá několik resetů ban listů, ranků, či xpček na našich CS 1.6 serverech, a právě dnešek je oním dnem, kdy se tomu tak stalo. Hříšníci se mohou napojit na server opět s čistým štítem, a i třeba na basebuilderu můžete začít vylepšovat své postavy pěkně od začátku.

Tradiční hráči jsou již určitě v očekávání, kdy se objeví na webu právě toto oznámení. V posledních letech byl zvykem reset všeho ještě před začátkem prázdnin, nicméně tento rok si hříšníci museli ještě počkat. Nicméně reset je již tady, a vy se tak můžete těšit nejen na prázdný ban list, ale hlavně také na servery pro counter strike 1.6, kde každý začíná úplně od začátku. Nemyslím tím skillem, ale množstvím posbíraných XPeček či peněz.

Counter-Strike 1.6 Servery

Velký reset se stal takovým pravidlem u nás na Gamesites a koná se vždy minimálně dvakrát do roka. Před velkými prázdninami a před těmi vánočními. Chceme, aby i noví hráči měli stejnou startovní pozici jako ti zkušení, což se může hodit třeba na Basebuilderu nebo Furien serverech. Ale nebojte se, ti, kdo budou i nadále porušovat pravidla, skončí ihned zpět v ban listu, neboť naši admini mají zvýšenou pohotovost a jsou připraveni zasáhnout ve dne i v noci.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1839x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář