{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Zúčastni se 1. sezóny JB fotbalové ligy

Napsal Whoik dne 01.10.2021 pro sekci CS:GO
Ano, je to tady! Gamesites fotbalová liga hlásí svou první sezonu, která se odehraje již letos na podzim. Zúčastnit se samozřejmě může každý, kdo si troufne poměřit své síly s ostatními hráči. Ale neváhejte dlouho, neboť liga je otevřená pouze pro šestnáct dvoučlenných týmů!

Fotbalové hřiště je nedílnou součástí jailbreak map už od prvopočátku. A také je hojně využíváno všemi Simony, kteří se potřebují zbavit neposlušných vězňů. Zatímco v běžné hře prohra v zápase často znamená smrt, v naší JailBreak Football League nebudeme tak razantní. Pokud však prohrajete třikrát, nečeká na vás nic dobrého. O tom více níže v systému ligy. Jailbreak fotbalové turnaje se konají s pravidelnou nepravidelností na Gamesites několikrát do roka, tentokrát se však o slovo hlásí JBFL s většími cenami, větší sledovaností, a hlavně s větší prestiží!

Liga se bude týkat dvoučlenných týmů, a jejich počet je omezen na 16. Registrace probíhá stylem kdo se dříve zapíše, ten hraje. Ale rozhodně využijte možnosti zapsat se jako náhradní tým, který se dostane ke slovu, pokud se některý z týmů nedostaví k úvodnímu výkopu úvodního kola. Registrace probíhá v nově vytvořené sekci zde na foru, kde se dozvíte také další bližší informace, stejně jako později nasazení do zápasů.

Ligový systém

Aby byl průběh ligy co nejhladší a pro vás co nejjednodušší, bude se fotbalová liga hrát tzv. švýcarským systémem. Pro mnohé jistě nový termín, proto vše vysvětlíme co nejpodrobněji, aby to každý pochopil. Základem tohoto systému je nasazování týmů stejné výkonnosti proti sobě. Tento systém je pětikolový a vzejde z nich 8 postupujících do závěrečného finálového turnaje. Zjednodušeně můžeme říci, každý kdo vyhraje tři zápasy, postupuje. Má na to však maximálně pouze 5 pokusů.

Vysvětlení tohoto systému je v obrázkové podobě níže. Samozřejmě pokud budete mít k němu doplňující otázky, využijte komentáře k článku anebo již zmíněné sekce na foru.

Rozlosování zápasů je na pořadateli turnaje a vždy se svého soupeře dozvíte ve foru, kde bude zároveň ke každému zápasu připraven topic. Tam se budete moct domluvit na termínu odehrání zápasu, vznést protesty apod. Každé kolo turnaje bude trvat jeden týden a hraje se na dva vítězné zápasy. To znamená, že v průběhu týdne (vždy od soboty do pátku) budete muset najít společný termín, kdy se střetnete se soupeři. Domluvený čas napíšete do topicu a admin turnaje vás následně bude kontaktovat s dalšími informacemi. Zkráceně: 1 týden = 1 BO3 klání. Tým, který dosáhne tří vítězství, již žádné další zápasy nehraje a může se těšit na finálový turnaj, který se uskuteční po odehrání všech ligových kol.

Průběh zápasů

Každý zápas se odehraje pod dohledem administrátora ligy na ním určeném serveru. Klání se odehrají na mapě jb_summer_jail_v3. Časomíra jednoho zápasu bude nastavena na 5 minut. V případě remízy po uplynutí tohoto času nastává prodloužení se zlatým gólem (kdo dá gól, vyhrál). Každé hrací kolo se hraje na dva vítězné zápasy.

Ceny

Pořádná liga si zaslouží také pořádné ceny, kterými jsou v tomto případě pro vítěze VIP na 6 měsíců! Na VIP se mohou těšit také další tři týmy v pořadí, a to na 4, 2, nebo 1 měsíc. Ani ostatní postupující do závěrečného turnaje nevyjdou zkrátka, dostanou totiž body do naší GSligy, které mohou následně zaměnit za vybrané odměny. Přesná tabulka výher je také ve foru.

 Švýcarský ligový systém

 

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1573x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář