{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Adidas vydává Xbox tenisky

Napsal Alfondra dne 06.10.2021 pro sekci GS
Herní konzole od Microsoftu je tu s námi už dvacet let. Jakožto oslavu nám teď Xbox společně s výrobcem tenisek a oblečení Adidas přináší exkluzivní tenisky.

Před pár minutami nám Xbox na svém oficiálním YouTube kanálu představil kolaboraci s modní značkou Adidas. Spolupráce vznikla za účelem oslavy 20 let existence herní divize Xboxu. Microsoft se tak zřejmě inspiroval již dříve proběhlými spoluprácemi mezi výrobci bot a herními značkami. Jako příklad můžeme uvést třeba Playstation s Nike nebo Nintendo a Vans.

V rámci spolupráce se můžeme těšit až na čtyři modely bot, které budou inspirovány všemi modely herní konzole. První model s názvem "Xbox 20th Forum Tech" je inspirován první verzí Xboxu a herním titulem Halo: Combat Evolved, který vyšel v roce 2001. V nejbližších měsících se můžeme těšit na další modely bot, které by měli nést design novějších verzí herní konzole.

Prozatím je však velkou neznámou způsob prodeje bot. Kolují názory, že boty budou velmi limitované a bude možno je získat jen skrze různé soutěže a jiné akce. Microsoft současně láká svoje fanoušky na Twitter, kde chce tyto akce oznamovat a pořádat tzv. "dropy", což jsou nárazové akce, kde bude boty možno zakoupit nebo vyhrát. Zároveň však nevíme, jestli prodej a soutěže nebudou regionálně omezeny, může se tak stát, že v České republice se k botám oficiální cestou nedostaneme.

Co říkáte na spolupráci herní divize amerického giganta a výrobce bot? Líbí se vám konkretní model bot s motivy Xboxu? Budete i nadále sledovat, co nám spolupráce přinese? Podělte se s námi v komentářích.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář