{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Hry součástí Netflixu? HIGHLIGHT #3

Napsal kurfy dne 07.11.2021 pro sekci GS
Po týdnu přichází opět nový HIGHLIGHT, ve kterém se zaměříme na nejrůznější témata, jež souvisí s herním a technologickým průmyslem. Těšit se můžete na informace o S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, Elden Ring nebo v názvu již zmíněném Netflixu a jeho hrách.
Rozhodně neváhejte a přečtěte si dnešní vydání!

Dočká se S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl češtiny?

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl vychází 28. dubna příštího roku a už teď víme spoustu zajímavých informací. Začněme však zlehka. Nový titul poběží na Unreal Engine 5, jenž nahradí starý X-Ray, na kterém byly postavené starší díly. Z předešlých informací částečně vycházelo, že novinka nebude dostupná v českém jazyce. Nutno podotknout, že v Česku a na Slovensku byla okolo této série velká komunita hráčů. Nakonec však můžeme fanouškům udělat radost, jelikož české titulky budou dostupné, potvrdila to společnost Playman

Hry od Netflixu jsou tady!

Streamovací gigant Netflix nám umožnil si zahrát pár jednoduchých her přímo v aplikaci na mobilních zařízeních (již dostupné na Androidu, na iOS dojde nejspíše později). Mezi ně patří Stranger Things: 1984, Stranger Things 3, Shooting Hoops, Card Blast a Teeter up. Všechny hry budou údajně součástí klasického předplatného, nebudou v nich dodatečné reklamy ani mikrotransakce. Žádná z her by neměla být dostupná na dětských profilech, pozitivní však může být, že některé půjdou hrát offline.

Jak to bude s Elden Ring?

Pod názvem Elden Ring se skrývá nadcházející fantasy RPG od společnosti Bandai Namco. Bude obsahovat prvky, jež se objevily u jeho předchůdce v sérii Souls. Hráči údajně začnou s lineárním otevřením, ale později se dostanou k volnému prozkoumávání otevřeného světa, kde se nachází spousta hradů, pevností a katakomb. Boj se bude do značné míry opírat o prvky vylepšování dovedností postav (ostatně jako ve většině RPG titulů), přičemž zde bude představen i souboj na koních a stealth systém, který je základním prvkem předchozí hry Sekiro: Shadows Die Twice. Původně se počítalo s tím, že tato novinka bude vydána 21. ledna 2022, v říjnu však bylo oznámeno, že se datum vydání posune až na 25. února.  

Bylo prodáno 92 milionů kusů Nintendo Switch

Přenosná herní konzole Nintendo Switch, jež byla do prodeje uvedena v březnu roku 2017, právě překonala hranici 92 milionů prodaných kusů. Nintendo zveřejnilo seznam nejprodávanějších her právě pro Switch. Na prvním místě se umístila hra Mario Kart 8 Deluxe – prodáno 38,74 milionů kopií. O necelé 4 miliony méně mělo Animal Crossing: New Horizons. Na třetím místě, tentokrát už s trochu větším rozdílem, se umístil titul Super Smash Bros: Ultimate, prodalo se 25,71 milionů kopií.

Problémy s napájením telefonu Google Pixel 6 

Všude se slibovalo, že 30wattové napájení dokáže nový Pixel 6 z půlky nabít za 30 minut. Všichni bychom se jistě shodli, že by to mohlo zpříjemnit náš život a je to zajímavý parametr, jelikož 30 minut není zrovna dlouhá doba. Testy však odhalily, že Pixel 6 dosáhl maximální rychlosti 22 wattů. Web Android Authority, jenž testy prováděl, odhalil, že Pixel 6 Pro s kapacitou baterie 5,000 mAH se dokázal nabít za 111 minut. Google teoreticky nikdy neohlásil rychlost 30 wattů, ale dá se pomocí výpočtů lehce odvodit.

Autor: kurfy; Zobrazeno: 1178x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář