{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nevalný příchod Battlefield 2042 – HIGHLIGHT #5

Napsal kurfy dne 21.11.2021 pro sekci GS
Neděle je opět tady, přichází tedy nový HIGHLIGHT. Hlavním tématem bude Battlefield 2042, hlavně tedy jeho špatný příchod, který je provázen spoustou bugů, chyb a nedostatků. Kromě toho se zaměříme i na Alien: Isolation nebo Kingdom Come: Deliverance.
Chcete se dozvědět více? V tom případě čtěte dále!

„Spíše záporný“ příchod Battlefield 2042

Battlefield 2042 byl očekávanou novinkou ze stejnojmenné série. Jedná se o dílo vývojářů DICE, přičemž vydavatelem je studio Electronic Arts. Právě tento titul byl dostupný pro hráče dražších edicí již delší dobu, ale hráčům klasických edicí se objevil až v pátek. Hodně diskutovaným tématem byly časté problémy, se kterými se hra potýkala. Absence voice chatu není v multiplayeru příjemná, dále jsme se setkali i s pády na Xbox konzolích, nefunkčním aim assistem a spoustou bugů. Již den po spuštění klasických edicí bylo na Steamu více než 22 000 recenzí, přičemž hodnocení „Spíše záporné“ o lecčem vypovídá. Většina z nich naráží na problémy s optimalizací nebo nesmyslný systém zbraní.

Battlefield CS:GO kapsle?

Ano, čtete správně. Jestli jste si toho ještě nevšimli, do CS:GO byla přidána speciální kapsle s motivy Battlefield 2042. Nachází se v ní 17 samolepek (12 různých designů) a jako vždy jsou v různých stylech – normální, Holo a Foil. Cena se taktéž nezměnila, kapsle stojí klasicky 0,85€ (22 Kč). Jestli si věříte, zkuste si jednu otevřít, na nejdražší samolepce můžete vydělat až 4,5€ (115 Kč).

Alien: Isolation dorazí na iOS a Android

Pamatujete si na Alien Isolation? Hru, jež vyšla roku 2014 pod taktovkou vývojářů ze studií Creative Assembly a Feral Interactive? Právě tento titul, který dostal několik ocenění, dorazí 16. prosince i na zařízení se systémem Android nebo iOS. Za 340 Kč dostanete přístup jak ke hře samotné, tak i k 7 DLC. Hrát budete samozřejmě pomocí dotykové obrazovky, výhodou bude, že ovládání si budete moci přizpůsobit. Na zařízeních se systémem iOS i Android jsou požadavky podobné, klíčové bude, aby na vašem zařízení byl minimálně iOS 14.8 nebo Android 10, přičemž budete potřebovat alespoň 11 GB volného místa

Ubisoft plánuje zábavní park po vzoru Disneylandu

Ubisoft plánuje v roce 2025 otevřít svůj vlastní zábavní park. Bude se nacházet ve Francii, přibližně 40 minut jízdy od města Montpellier. Zatím je nejasné, jaké atrakce se v něm budou nacházet, ale nejspíš budou zahrnovat hry Assassin's Creed, Far Cry, Ghost Recon, Just Dance, Rayman, Riders Republic, Rabbids, Splinter Cell a Watch Dogs. V zábavním parku se bude nacházet profesionální filmové studio, maloobchod, občerstvení a samozřejmě spoustu možností, jak se zabavit. Kdyby se dočkal očekávaného úspěchu, mohl by se rozšířit i do jiných zemí, tvrdí Ubisoft.

Kingdom Come: Deliverance slaví 4 miliony prodaných kopií

Český titul od Kingdom Come: Deliverance, jenž byl vytvořen vývojáři z Warhorse Studios, se dočkal dalšího úspěchu – povedlo se prodat 4 miliony kopií. Není ani divu, jedná se totiž o jedinečnou středověkou hru, která ukazuje, jak to dříve vypadalo u nás v Čechách. V létě 2020 pokořilo Kingdom Come hranici 3 milionů kopií. Nově jsme se také dozvěděli, že tento hit můžeme očekávat i na nadcházející handheld konzoli zvané Steam Deck. Jestli jste Kingdom Come: Deliverance ještě nehráli a měli byste zájem, na Steamu je právě v akci za pouhých 10 eur (250 Kč).

Autor: kurfy; Zobrazeno: 908x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář