{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový Minecraft Market

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Jak už většina hráčů ví, na Gamesites.cz Minecraft serverech funguje Market, pomocí kterého si lze dokupovat itemy. Tento Market je funkční na všech serverech a dnešním dnem byl aktualizován. Co všechno zmizelo, co vše se změnilo a co přibylo nového? Na to se podíváme v pokračování ....

Již na první pohled je vidět úplně nový vzhled i styl marketu. Šlo nám především o maximální přehlednost a celkovou funkčnost.

Samozřejmě nechybí ani vyhledávání a filtrování jednotlivých předmětů.

(Pro ukázku jsme si vyhledali dřevěnou sekerku – anglicky wooden axe)

 

(Na tomto obrázku je znázorněno rozdělení předmětů do skupin)

 

Systém marketu si pamatuje poslední objednávku, má možnost zobrazit všechny dokončené objednávky a dokonce spočítá přesný počet kreditů, který je potřeba k pokračování.

 

U každého itemu lze najít krátký popisek, který blíže specifikuje daný předmět.

 

(Na obrázku je vidět krátký popis itemu)

 

 

Samozřejmě jsme nezapomněli přidat do marketu spoustu nových itemů jako jsou například enchantovací knížky, díky kterým lze zlepšovat svoje předměty. Mezi novinky patří také karotka na prutu pro ovládání prasete, nebo Beacon block, který vysílá paprsek světla do nebe a následně přidává různá zlepšení pro postavu. No a nechybí ani žádný z Potionů. 

(Některé potiony zobrazené na obrázku díky možnosti vyhledávání)

Došlo i k snížení cen za jednotlivé předměty, kde například Block of Diamond stojí o 15% méně! Takových předmětů najdete v našem marketu více ...

 

Užitečnou novinkou je možnost "resetovat" koupené položky, což znamená, že pokud si někdo koupí například AFK (nebo jiná VIP výhoda...) a z nějakého důvodu k hráči předmět nedorazí, tak nemusí čekat a sám si to jednoduše znovu přepošle - zresetuje.

(Na obrázku je krásně vidět jak si může hráč sám resetovat koupené výhody, které nedorazily)

Z marketu byla vyřazena možnost Jízda na praseti, neboť byla přidána do hry od samotných tvůrcu ve verzi 1.4.

 

Stačí jen trochu štěstí a můžete narazit na Diamant v horní části webu, který se zobrazuje náhodně všem návštěvníkům marketu. Po kliknutí na tento Diamant můžete získat kredity do marketu úplně zdarma!!

 

Market nabízí NEUVĚŘITELNÝCH 412 POLOŽEK (od stavebních a dekoračních bloků, přes jídlo, VIP výhody, peníze až po zvířata, potiony, enchant knížky a mnoho dalších věcí), které můžete po zakoupení ihned využívat.

 

Doufáme, že i nadále budou všichni hráči Minecraftu market využívat a zpříjemní si tak hraní ještě víc. 

http://market.gamesites.cz

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář