{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Velká Vánoční Soutěž, Bonus & Furien

Napsal Whoik dne 21.12.2021 pro sekci GS
Rok se s rokem sešel a opět zde máme speciální vánoční soutěže, které se konají pouze jednou v roce! A ten čas nyní nastal a vy se tak můžete zúčastnit Velké vánoční soutěže, Furien turnaje a hlavně můžete získat také mnohem více bodů do gsligy.

Konec roku se nemůže obejít bez naší Velké vánoční soutěže, která již neodmyslitelně patří k Vánocům, asi jako stromeček a dárky. Tato speciální Teamspeak soutěž má již dlouhou tradici a letos se uskuteční znovu s parádními cenami pro pět nejlepších z vás. Ceny si samozřejmě představíme později, stejně jako program této ultimátní soutěže. Dále si představíme stručně také Furien cup na CS 1.6, který si také našel místo ve vánočním programu. A v neposlední řadě zmíníme bodový bonus, díky kterému je nyní mnohem snazší nasbírat body na odměny.

Velká Vánoční Soutěž o hru v hodnotě 60€!

Soutěže na Gamesites se konají pravidelně v průběhu roku, avšak na Vánoce jsme si připravili něco speciálního. Velká vánoční soutěž je totiž soubor menších soutěží, které se odehrají v jednom sledu a můžete si tak společně s námi užít odpoledne, pobavit se a něco vyhrát. Samozřejmě se můžete zúčastnit jenom jednotlivých soutěží, pokud vám čas nedovolí více. Celkem odměníme pět nejlepších soutěžících, kteří prokáží svou univerzálnost a nasbírají nejvíce bodů v daných kláních.

Program Velké vánoční soutěže (VVS) začne ve čtvrtek 23.12. v 16:00 a těšit se budete moct hned na 5 různých soutěží. Všechno odstartuje Differ Master v podání Whilea, který již má vše připraveno, aby se našli ti nejlepší z vás, kteří dokáží využít svůj postřeh a najít jeden rozdíl na dvou obrázcích. Následovat bude Picture Mania, kde je vaším úkolem poznat, co se nachází na prezentovaném obrázku. Tuto soutěž si pro vás přichystali Sara a Erik, stejně jako Movies Mastera, který se uskuteční hned poté. Jako čtvrtá soutěž v pořadí je připraven Gartic Master, kde můžete ukázat své kreslící schopnosti a na závěr přijde soutěž Hádej Kdo.

Differ Master
Picture Mania
Movies Master
Gartic Master
Hádej Kdo

Do VVS se nemusíte nijak registrovat, stačí být v daný čas na Teamspeaku (ts.gamesites.cz) v připravené místnosti nahoře a automaticky se tak můžete zapojit do soutěže. Jak jsme již psali, můžete se zúčastnit pouze vybraných soutěží, takže ničemu nebrání, abyste přišli třeba až na Gartic Mastera, pokud vás zrovna tohle baví. V průběhu VVS budou probíhat také Mini soutěže, díky kterým budete moci snadno a rychle získat VIP kód.

Ceny Velké vánoční soutěže jsou bohaté a první hráč si mímo VIP na 4 měsíce odnese také hru dle vlastního výběru na Steamu v hodnotě 60 Euro! Pro další v pořadí jsou přichystána VIPčka anebo třeba ikonky na Teamspeak. Samozřejmostí jsou body do GSLigy, které můžete při určitém počtu přetavit také ve VIP či další Gamesites komodity.

1. místo - Hra vlastního výběru do 60 EUR + 4 měsíce VIP + 10 bodů do GSLigy
2. místo - 2 měsíce VIP + 8 bodů do GSLigy
3. místo - 1 měsíc VIP + 6 bodů do GSLigy
4. místo - Ikonka vlastního výberu na TS + 4 body do GSLigy
5. místo - Ikonka vlastního výberu na TS + 2 body do GSLigy

CS 1.6 Furien Christmas Madness

Již je tomu dávno, co se uskutečnil Furien cup na naší 1.6kové sekci, ale nikdy není pozdě si jej zopakovat. Jak již bylo zvykem, hrát se bude 4v4 a turnaj se uskuteční v neděli 26.12. v 18:00. Registrace probíhá na GSLize, tak neváhejte a pojďte zavzpomínat na staré časy, kdy byl Furien cup jedním z nejoblíbenjěších turnajů na Gamesites. Ceny pro vítěze jsou lákavé, a to eVIP pro každého člena vítězného týmu.

Double body na GSLize

Nejen Ježíšek nebo Santa rozdávají na Vánoce dárky, také naše turnajová sekce se rozhodla, že vás potěší určitým bonusem při sběru bodů. Bonus to není malý, neboť od 20.12. do 31.12. se body pro soutěžící zdvojnásobují! Za vítězství v běžné soutěži nebo turnaji tak není bodů pět, ale hned 10. Také další místa v pořadí dostanou dvojnásobek získaných bodů a můžete tak snadno dosáhnout na odměny, které najdete ZDE.

Těšíme se na vás nejen na Velké vánoční soutěži, ale také na dalších turnajích a soutěžích do konce roku, a v roce novém, které pro vás připravuje nepřekonatelný tým v čele s Punkem, Twixem a Smajlíkem. Velký dík samozřejmě patří také turnajovým adminům, kteří odvádí neskutečnou práci v přípravě a konání turnajů a soutěží. Minimálně takto jim děkujeme, ale i vy jim můžete poděkovat na Teamspeaku nebo na webu do soukromé zprávy, určitě je to potěší. Na viděnou!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1655x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář