{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyhlášení Dárkobraní + vánoční restart

Napsal Whoik dne 26.12.2021 pro sekci CS:GO
Adventní čas na CS:GO Jailbreaku patřil sbíraní dárečků a my nyní můžeme vyhlásit vítěze letošního Dárkobraní. Zároveň s vyhlášením přinášíme zprávu pro úplně všechny hráče z našich CS:GO serverů, a tou je reset všech ban listů!

Přes dva týdny trvaly boje o nejlepšího sběrače dárků na CS:GO Jailbreak serverech. A my musíme konstatovat, že od začátku až do konce bylo zřejmé, kdo si titul Ježíšek 2021 odnese. Zajímavější byl ale boj od druhého místa, který si představíme zároveň s celkovým pořadím top 10. Vánoční čas nám však nepřinesl jenom závěr Dárkobraní, ale také ne tak tradiční reset gočkových ban listů. Hráči z 1.6ky jsou na tento krok zvyklí a my tak pokračujeme v tradici také na CS:GO.

Dárkobraní 2021

Osmého prosince jsme oznámili spuštění letošního Dárkobraní a hráči se tak mohli naplno vrhnout do sbírání dárečků, které se objevovaly v náhodných kolech na všech JB serverech. Jediným úkolem hráčů v těchto speciálních rundách bylo dárky sbírat a během více než dvou týdnů jich nasbírat více než kdokoliv jiný. Jeden hráč pojal tento úkol velice svědomitě a vytvořil historický rekord Dárkobraní! Jako první dokázal nasbírat více než dva tisíce dárků!

Tímto hráčem je pííípo, který překonal bájnou hranici dvou tisíc dárečků o rovných osm kousků. S náskokem více než 1200 dárků se tak stává zaslouženým vítězem Dárkobraní 2021! Za odměnu si odnáší titul a nametag Ježíšek 2021, VIP na 6 měsíců a speciální a jedinečnou ježíškovskou ikonku. My mu k jeho výkonu gratulujeme a možná příští rok najde sobě rovného vyzyvatele.

Vítěz Dárkobraní 2021
pííípo
(2008 dárečků)

Na druhém místě se umístil loňský vítěz ✪Ranger✪, který však nasbíral pouze polovinu toho, co minulý rok. Ale i to stačilo na pěkný výsledek. Hráči na druhém až pátém místě získávají VIP na 4 měsíce, speciální ikonku vánočního elfa, a také speciální unikátní Nametag před jméno.

2. ✪Ranger✪ (744)
3. Vánoční praporčík Skipper (486)
4. jirka kral (420)
5. Vánoční Poppi (396)

Sběračí na šestém až desátém místě si odnesou za své úsilí VIP na dva měsíce:

6. Mikey♡ (377)
7. SITI (372)
8. CSGO Bot (356)
9. SATANISTA - Mattias (343)
10. Lady Gulage (guláš) (336)

Prosíme všechny vítěze, aby kontaktovali na webu do soukromé zprávy Whoika, kde mu napíšete zprávu se svým steam ID a serverem, kam si přejete umístit vaše vítězné VIPčko.

Reset CS:GO Ban listů

V dobrém rozpoložení vánoční atmosféry jsme se rozhodli resetovat kompletně všechny CS:GO ban listy! Jsou tak zrušeny nejen bany dočasné, ale také permanentní, čímž dáváme druhou šanci všem těm, kdo se rozhodnou polepšit do nového roku. Nechali jsme však bany, které byly uděleny před méně než měsícem, aby si jejich nositelé užili přítomnost v ban listu naplno.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1417x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář