{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Ty nejlepší online závodní hry v prohlížeči

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Pátráte po internetu a hledáte nějaké online superhry, které lze spustit pohodlně v prohlížeči? Nebo si jen prostě nemůžete vybrat z toho nepřeberného množství herních stránek, které jako by vypadly z jedné šablony? Tak už nehledejte, protože je tady stránka Jogo.cz!
Tento portál uživateli nabídne velmi přehledný vzhled a hlavně spousty her! Hry jsou na stránce přehledně rozmístěny a roztříděny podle kategorií. Pokud budete hledat všechny závodní hry, najdete je jednoduše v kategorii se stejným názvem. Registrovaní uživatelé si mohou hru přidat do oblíbených a také uvidí své poslední hrané hry. Všichni uživatelé si pak mohou hru stáhnut přímo do počítače nebo ji poslat kamarádovi.

 

Motocross Nitro
Těžko byste hledali momentálně lepší závodní hru s motorkami. Hráči nabídne opravdu skvělou 3D grafiku a těžko překonatelnou hratelnost. Obsahuje více než 10 různých tratí a arén, ve kterých můžete porážet své soupeře rychlostí a body za triky. Triků je tady více než dost a postupně se je všechny naučíte. Co se týče tratí, tak vyloženě pro triky jsou nejlepší arény, pro závody tu pak jsou všechny možné terény, od pouště, přes bláto až po sníh. Tak neváhejte a hrajte Motocross Nitro !! 

 

Uphill Rush 5
Poslední díl této skvělé herní série přináší opět nové a mnohem zábavnější tratě!! V tomto díle si budete moci opět vybrat z mnoha závodních strojů, mezi které patří auta, motorky, skejt nebo kolečkové brusle. Na tratích pak můžete krom peněz sbírat různé bonusové předměty nebo body, za nejlepší triky, kterých se tu dá dělat opravdu hodně. Tratě jsou velmi rozmanité a plné překážek, takže si jistě vyberete tu svoji. Proto tedy hrajte Uphill Rush 5 !!


Offroaders

Je velmi zábavná hra, ve které si budete moci zajezdit s autíčky na rallye tratích. Zajezdit si můžete na 10 výborně zpracovaných tratích, které obsahují mnoho zatáček a hlavně skokánků. Taktéž můžete sbírat zelené znaky dolaru, za které získáte bonusové peníze. Za vyhrané peníze pak můžete nakupovat mnoho lepších a lepších aut. Tak porazte všechny soupeře ve hře Offroaders!  

 

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář