{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Soutěž o VIP! - HIGHLIGHT #10

Napsal kurfy dne 02.01.2022 pro sekci GS
Přes Vánoce se sice moc novinek neobjevuje, i tak ale přicházíme s novým HIGHLIGHTEM. Tentokrát to však bude speciální, jelikož se koná tipovací soutěž o VIP, podrobnosti se dočtete na konci. Kromě toho budeme hovořit i o nové Medaili Za zásluhy v CS:GO nebo o Resident Evil 2 a 3 na VR. Za celou redakci vám přejeme hodně štěstí a zdraví do nového roku.

V CS:GO je již dostupná nová Medaile Za zásluhy

Se začátkem nového roku se v CS:GO hráčům naskytne možnost, aby získali novou Medaili Za zásluhy, která se jim následně vystaví na herním profilu. Letos tomu není jinak, a proto je nová medaile již dostupná. Získáte ji tak, že dosáhnete 40. úrovně, a to například hraním kompetitivních zápasů nebo wingmanů. Jestliže se vám povede 40. úrovně dosáhnout ještě jednou, medaili si můžete vylepšit o jednu úroveň, změní se tak její barva. Nemusíte však pospíchat, jelikož čas na získání medaile máte až do konce roku 2022.

Tituly Resident Evil 2 a 3 jsou nyní dostupné ve VR

Tituly Resident Evil 2 a 3 si nyní můžete zahrát skrze virtuální realitu, teda pokud si troufnete. Kromě silného počítače rozhodně musíte mít i pro strach uděláno. Nejedná se však o oficiální verzi hry, nýbrž o remake, za kterým stojí tým modderů. V tom se liší například od hry Resident Evil 7 Biohazard, která se dočkala oficiální VR verze. Kromě služby SteamVR potřebujete ke spuštění i mód pro první osobu, který si musíte vložit do složek hry. Dostupné je vše na GitHubu.

SOUTĚŽ O VIP!

Právě čtete desáté vydání HIGHLIGHTU, již od konce října pro vás tvoříme týdeník s herními a technologickými novinkami, které by vás mohly zaujmout. Tímto bych vám chtěl poděkovat, že jste s námi. Slova mi však nestačila, a proto jsme si pro vás s Whoikem připravili tipovací soutěž o VIP! Jak výhry docílíte? Inu, je to jednoduché. Stačí odpovědět na soutěžní otázku:

Kolik banů padne dne 6. ledna na CS:GO sekci? 

My pochopitelně doufáme, že co nejméně. Správnou odpověď si můžete tipnout do komentářů, své tipy musíte odeslat do 5.1. 23:59! Odměny v podobě VIP na libovolnou GO sekci čekají na 3 soutěžící, kteří budou správnému číslu nejblíže. Za první místo si zasloužíte VIP na 4 měsíce, za druhé místo VIP na 2 měsíce a za třetí místo VIP na měsíc. Jestliže zrovna CS:GO nehrajete, není problém vám udělit VIP na CS 1.6, Minecraft nebo Team Fortress 2. Výherci budou kontaktováni přes soukromou zprávu zde na webu. 

Autor: kurfy; Zobrazeno: 3147x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář