{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Rok 2022 plný turnajů a soutěží

Napsal Whoik dne 08.01.2022 pro sekci GS
Již v průběhu minulého roku jsme pomalu ale jistě začali plnit plány s naší turnajovou sekcí. Rok nový však přináší nové příležitosti a my se jich hodláme chytit a nepustit. Přinášíme vám přehled rozvrhu pravidelných turnajů a soutěží a nastíníme plány do snad blízké budoucnosti.

Rok 2021 byl konečně rokem, kdy se naše turnajová sekce rozběhla a postupně dostávala takovou podobu, jakou bychom si představovali. Stále je však co zlepšovat a my si toho jsme vědomi. A proto v tomto roce budeme usilovně pracovat, abychom si za rok mohli v podobném článku říci, že se nám podařilo dovést GSLigu k dokonalosti. Nyní si alespoň zevrubně řekneme, na jaké turnaje se můžete těšit v tomto roce a připomeneme také pár událostí z roku minulého, které určitě stojí za zmínku.

GSLIGA.GAMESITES.CZ

Začneme Jailbreak turnaji, které se vždy těší velkému zájmu a nejinak tomu bylo v případě posledního Top JB Playera. Tohoto klání se zúčastnilo 43 hráčů a po několikahodinových bitvách jsme našli vítěze. Stal se jim velezkušený Heppsak, který tak přidal do sbírky další ocenění. To, že patří k nejlepším JB hráčům, dokázal nejen na Top JB Playerovi, ale také v první sezóně naší Jailbreak fotbalové ligy. Po dva měsíce se každý týden střetly fotbalové týmy, aby se v závěrečném superfinále utkaly o korunu pro vítěze prvního ročníku JBFL. Toto finále opanoval tým Heppsaka a Deepa, který již brzy bude moci své vítězství obhajovat. O jarní sezóně JBFL vás samozřejmě budeme včas informovat.

Mimo hráčů jailbreaku si na své přišli také samozřejmě všichni CS:GO hráči, pro které téměř každý den připravujeme turnaje, kde naplno mohou předvést své střílecí schopnosti. Také v roce 2022 budeme klást velký důraz na CS:GO sekci, nicméně vánoční CS 1.6 AIM cup nám ukázal, že ani tato hra ještě neřekla své poslední slovo, a proto nově zařazujeme 1.6kové turnaje do našeho rozvrhu:

Tam si svou pevnou pozici stále drží turnaje v League of Legends, které patří mezi nejhranější, za což samozřejmě patří díky jak vám, tak také našim pořadatelkám Saře a Kajunce. Úterní večer je zarezervován právě pro LoL turnaje, kde můžete poměřit své síly s ostatními hráči ať už v podobě 1v1 turnaje, anebo s parťákem ve 2v2 kláních. V blízké budoucnosti je v plánu také velký 5v5 LoL turnaj, takže buďte ve střehu a pravidelně sledujte turnajovou stránku GSLiga.gamesites.cz.

Zmínit musíme také soutěže, které se pravidelně konají na našem Teamspeak serveru (ts.gamesites.cz), kde se můžete nejen zabavit, ale také vyhrát ikonku nebo třeba VIPčko. Nově se budou konat s dvoutýdenním rozestupem a budou se střídat oddychové soutěže s těmi kvízovými, kde můžete prokázat své znalosti.

TURNAJOVÁ SMĚNÁRNA

K turnajům a soutěžím samozřejmě patří ocenění pro ty nejlepší hráče. V každém turnaji získají hráči na prvních třech místech body, které následně mohou směnit za některou z komodit. Tuto směnárnu najdete ZDE. V plánu pro tento rok je vytvoření systému, který ocení nejen ty nejlepší hráče, ale také ty, kteří se pravidelně turnajů účastní, ale nedosahují umístění na stupních vítězů. Novinkou pro tento rok je také možnost vyměnit body za peníze na steam nebo Paypal. Tuto možnost lze však využít pouze jednou za tři měsíce. Ostatní odměny v podobě VIPček a doplňkových služeb na CS:GO nebo Minecraft můžete volit kdykoliv.

Na závěr patří poděkování nejen stabilnímu vedení turnajové sekce Punkovi a správcům Smajlíkovi a Twixovi, ale také Tokopovi, který v minulém roce odvedl pořádný kus práce pro turnaje na Gamesites. Turnajoví admini a pořadatelé soutěží si vyslechnou své pochvaly na výroční schůzi a všichni se již budeme těšit na úspěšný rok 2022 a mnoho zajímavých bitev, které nám přinese.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2835x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář