{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyhlášení tipovačky – HIGHLIGHT #11

Napsal kurfy dne 10.01.2022 pro sekci GS
Po týdnu (a jednom dni) se zde opět setkáváme u nového HIGHLIGHTU. Minule jsme zahájili tipovací soutěž, jejíž výsledky si v tomto vydání vyhlásíme. Dále se zaměříme i na technologický veletrh CES 2022, BlackBerry a vypnutí serverů nebo na společnost Activision, která žaluje výrobce cheatů.
Chcete se dozvědět více? Neváhejte a čtěte!

Vyhlášení tipovačky o VIP

Po týdnu a jednom dni se zde opět setkávám. Minule byla hlavním tématem tipovačka, kterou si zde dnes vyhlásíme. Nutno podotknout, že výhercům jsem dal vědět již dříve a všichni svou cenu obdrželi. Každopádně teď k samotným výsledkům. Do soutěže jste se mohli zapojit odpovězením na otázku „Kolik banů padne dne 6. ledna na CS:GO sekci?“. Trestů tehdy padlo celkem 44

Tomuto číslu byl nejblíže Ludva3D, jelikož si tipnul, že banů bude 43. Tímto mu tedy ještě jednou gratuluji, zaslouženě vyhrál VIP na 4 měsíce na CS:GO. S dalšími výherci už to bylo malinko složitější, protože soutěžící na druhém, třetím a čtvrtém místě měli stejný rozdíl mezi svým tipem a výsledkem. Proto přišel na řadu čas odeslání tipu, který rozhodl ve prospěch Walkona (48), který si odnesl VIP na CS 1.6, a AwpOnly (40), který si odnesl VIP na 1 měsíc na CS:GO. Jestli jste nevyhráli, rozhodně nezoufejte. Soutěží totiž bude více.

Novinky na CES 2022

CES 2022 je technologický veletrh plný konferencí od těch největších společností. Každoročně zde představují své novinky a plány společnosti jako Nvidia, AMD, Intel, Samsung, Asus a další. Letos tomu nebylo jinak. Například společnost AMD představila novou řadu procesorů Ryzen 6000, Nvidia zase ukázala grafickou kartu GeForce RTX 3050. Asus naopak předvedl své nové notebooky. Jestliže jste o CES neslyšeli, doporučuji vám se na nějaké konference v příštím roce podívat. 

BlackBerry nadobro vypíná své servery

Majitelé telefonů BlackBerry si už spolehlivě nezavolají. 4. ledna totiž společnost BlackBerry definitivně vypla své servery. Ptáte se, jak servery mohou ovlivnit telefonování? Odpověď je prostá. Hlasová a datová komunikace totiž proudila skrze servery, kde byla následně šifrována. Jestliže telefon vlastníte, nejspíš si zavoláte, avšak některé věci nemusí fungovat tak, jak by měly. Minimálně to tak tedy uvádí sama společnost. 

Společnost Activision žaluje výrobce cheatů

Cheaty jsou nepříjemnou součástí téměř každé online hry, pokaždé se najde někdo, kdo má potřebu získat výhodu nad jinými hráči bez toho, aniž by byl dobrý. Prostě a jednoduše podvádí. Společnost Activision zažalovala firmu EngineOwning, která vyrábí cheaty do her jako Call of Duty, Battlefield nebo Star Wars: Battlefront 2. Problémem je údajně poškozování Activisionu a jejího podnikání. Activisionu se také nelíbí negativní zkušenosti některých hráčů. Co si o této kauze myslíte vy?

Autor: kurfy; Zobrazeno: 2182x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář