{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Creative 3 a další novinky

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Spouštíme pro vás nový server Creative 3. To ale není jediná novinka, kterou jsme si pro vás připravili, více informací se dozvíte v celém článku.

Creative #3 IP: 93.91.250.124:37133 (nebo jen creative3.gamesites.cz)

Spouštíme nový creative! Proč? Serverů není přece nikdy dost Cool. Na tomto serveru si také můžeš aktivovat novou VIP výhodu, díky které budeš mít ve speciálním světě vždy zaplý "creative mod". To znamená, že v tomto speciálním světě můžeš stavět zcela bez omezení. Do creative světa se může podívat každý, proto si svoje stavby vyšperkuj, ať si zbytečně neděláš ostudu.

Creative 3 je odlišný ještě jednou novinkou. Mobové, tedy NPC, jdou pomocí vajíček chytat a ty s nimi pak můžeš různě obchodovat nebo si je jen bez práce přesouvat kam chceš.

Vylepšení Marketu (market.gamesites.cz)

I když jsme nový market spouštěli teprve nedávno, neleníme a pořád ho pro tebe vylepšujeme! Mimo již novou zmiňovanou výhodu přibyla kategorie "Balíčky". V této kategorii najdeš několik speciálně sestavených balíčků za výhodnou cenu. Tyto balíčky budou postupně přibývat a některé z nich budou dostupné pouze omezenou dobu, tak sleduj náš market na market.gamesites.cz.

A co bude dál? ...

Usilovně připravujeme nové, originální servery. Spolu s nimi chystáme různá vylepšení do marketu. Chystáme hromady eventů a možná bude i nábor nových adminů. Co to pro tebe znamená? To, že hraní u nás, tedy na gamesites.cz, ti přinese plno výhod a spousty zábavy. Tak nás sleduj a užij si hraní!

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář