{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Minecraft: Survival games

dne 16.09.2014 pro sekci MC
Uplynul týden od poslední aktuality, ale my jsme nezaspali a přinášíme vám novinku v podobě nového serveru, který je na Gamesites.cz první svého druhu. Na novém serveru samozřejmě funguje Market, ve kterém přibylo a dále i přibude několik výhodných balíčku, které využiješ třeba v bojích o přežití. Více informací se dozvíš v celém článku.

Boj o přežití může začít! (survival.gamesites.cz nebo 93.91.250.121:27668)

Připoj se do některých z bojových arén, celkem jich u nás na serveru zatím najdeš 5. Arény jsou pro 2 - 48 hráčů, samozřejmě podle zájmu zvedneme sloty a boje budou o to větší. A jak se do takové arény dostat? Na základním spawnu si stačí vybrat cedulku s popiskem arény a jednoduše na ní klikni. Tím vstoupíš do jedné z arén, které se liší mezi sebou prostředím a tak i stylem boje, který použiješ. Nyní počkej na hráče, kteří budou hrát proti tobě, až si budeš myslet že jich je dostatek, zadej příkaz /sg vote nebo jednoduše /hrat. Tím odešleš svůj hlas, aby začali jatka. 

Jestli se ti boj nepovedl nebo musíš už skončit, odejdeš pomocí příkazu /sg leave a nebo opět jednoduššeji příkazem /pryc. Příkazy se pro tebe snažíme udělat co nejjednodušší, a proto pokud máš nějaký nápad, určitě se o něm s nám poděl na foru nebo tady v chatu.

Síň slávy

Tvé vítěztví, pokud budeš lepší než ostatní, budou zaznamenána v síni slávy, kterou najdeš na základnim spawnu. Boj tak nezačne být nikdy bez cílu a ty můžeš dokazovat, že jsi nejlepší! V síni slávy také uvidíš podoby (skiny) těch nejlepších a také skóré, aby jsi věděl, co máš ještě překonávat.

Market

Pro maximalizaci zážitku ze hry, jsme přidali do marketu několik výhodných balíčků, které využiješ zejména v aréně pro boj a přežití. Tak neváhej a navštiv market na adrese market.gamesites.cz. Jen si dej pozor, aby jsi zakoupil itemy, balíčky nebo výhody přímo v aréně, aby jsi měl zakoupené věci aktivní právě tam.

 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář