{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Hranice 3000 návštěvníků překonána

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Dnes poprvé portál gamesites.cz překonal hranici 3 000 návštěvníků na herních serverech v jeden okamžik. Největší měrou se o to zasloužily servery pro Counter strike 1.6, které jsou tahouny našeho portálu již řadu let, avšak dnes se opět zapíší zlatým písmem do historie GS. Ale my nejsme jen csko, zásluhy mají také Minecraft, TF #2, GTA:SA a CS:GO. Více v novince.

Dosavadním rekordem byl počet 2744 z minulého roku, a tak jsme dnes zažili nevídaný skok, kdy přibyly hned stovky hráčů. Přesné číslo nejvyššího počtu je nyní 3017, o což se zapříčinily hlavně velikonoční prázdniny, které daly příležitost hrát všem a kdykoliv. Doufáme, že tento rekord není poslední během těchto prázdnin a dokážete ho opět navýšit a dokázat tak věrnost našemu portálu.

Historie Gamesites.cz se datuje už do roku 2009, kdy návštěvnost dosahovala v nejlepší době dvouciferného počtu hráčů. Gamesites v té době podporoval pouze Counter strike 1.6 a 5 serverů zaručovalo na tu dobu poměrně slušnou komunitu. Nicméně hráčů přibývalo a my dělali vše k jejich spokojenosti. Postupné navýšení herních slotů znamenalo vylepšování pozice na československé scéně.

Další léta přibývala a stejně tak počet hráčů na Gamesites. Rok 2011 se stal však rokem průlomovým. Dali jsme totiž možnost i jiné hře, a tím byl Minecraft, který si své hráče drží dodnes a na Gamesites dostává stále více prostoru.

V tentýž rok jsme spustili nové webové stránky, které velikosti našeho portálu právem náleží a prostor dostaly také další hry. Ať už Team Fortress #2 nebo GTA:SA, které se poslední dobou zvedá. Nejnovějším přírustkem se stal Counter strike: Global Offensive, který postupně vytlačil klasické csko 1.6 z profesionálních kruhů.

My však nic podobného nechystáme, právě naopak pokud nám přízeň zachováte, můžeme slíbit nové servery na CS 1.6. Posledními důkazy jsou He Server, 2 Surf servery RPG a mód COD:MW2, které si u nás můžete nově zahrát.

Na Gamesites pořádáme také spoustu soutěží a jedna byla vyhlášena speciálně díky dnešnímu rekordu. Na naší Facebook stránce je vypsána soutěž o VIP na jakýkoliv server. Vyhrát můžete pokud vyfotíte hlavní stránku Gamesites.cz s nejvyšší počtem online návěštvníků a daný screen pošlete na Facebook.

Děkujeme za přízeň, u dalších rekordů na shledanou.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář