{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Minecraft Market Velikonoční Akce!

dne 16.09.2014 pro sekci MC
K velikonocům jsme pro hráče minecraftu připravili příjemné překvapení, o kterém se dozvíte v celém článku. Taky si povíme něco o aktuálním dění na serverech, například co chystáme za akce a soutěže, takže si článek určitě nenech ujít!

Velikonoční akce na Marketu!

Protože si velice vážíme všech hráčů, rozhodli jsme se zopakovat akci, která probíhala o vánocích. Díky této akci, od dnešní půlnoci, tj. 1.4.2013 00:00, až do středy 3.4.2013 23:59, při zakoupení kreditů získáš hned dvojnásobek kreditů za stejnou cenu! Například při zakoupení kreditů za 79 Kč získáš 4000 kreditů, namísto pouhých 2000. Tímto všem hráčům, hlavně těm, kteří hrají u nás na serverech gamesites.cz, přejeme VESELÉ VELIKONOCE!

Soutěže a další .. soutěže

Jistě jsi zaregistroval, že jsme nedávno spouštěli nový server SURVIVAL GAMES (IP: survival.gamesites.cz). Na tomto serveru nyní organizujeme plno soutěží, o kterých se dozvíš v tomto topicu (klikni). V soutěžích můžeš získat až 5000 kreditů do marketu, který najdeš zde (klikni). Soutěže probíhají i na ostatních serverech, o aktuálním dění se dozvíš vždy na foru gamesites.cz nebo přímo ve hře, proto určitě sleduj forum a hraj u nás!

Přesun serveru Gamesites v období 30.3 - 31.3

O tomto víkendu jsme přesouvali server. Díky této skutečnosti nám na chvilku nešlo posílat itemy z marketu do hry. Závadu jsme co nejdříve odstanili a nikdo tak nepřišel o žádné objednané itemy, výhody či balíčky objednané z marketu. Pokud jsi objednal některé itemy a nepřišli ti, stačí se pouze připojit na server a itemy během chvilky obdržíš.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář