{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Kdo se stal vítězem Vejcobraní 2022?

Napsal Whoik dne 18.04.2022 pro sekci CS:GO
Po krátké pauze jsme tento rok opět spustili Vejcobraní na Jailbreaku, díky kterému můžou hráči získat zajímavé odměny. A nemusí pro to udělat nic speciálního. Stačí pouze hrát na serverech a sbírat vajíčka ve speciálních volných dnech. Po dvoutýdenním zápolení jsme našli vítěze, a také deset nejlepších sběračů!

Velikonoční pondělí je dnem, kdy každý muž má možnost beztrestně "ublížit" svým drahým polovičkám. Pokud je to však s mírou. A ty ho za tento akt ještě dokonce odmění! U nás se nikdo šibat ani bít nemusí, a i přesto deset z vás odměníme zajímavými cenami. Před dvěma týdny jsme spustili Vejcobraní 2022 a od té doby jste mohli na našich CS:GO Jailbreak serverech potkávat speicální volné dny, kdy se na různých místech po mapách za zvuku krásných písniček, objevovala vajíčka. A kdo jich nasbíral nejvíc?

Celý event je doprovázen velkou konkurencí a v tomto roce jsme ještě dokonce včera večer nevěděli, kdo se nakonec stane vítězem. Tak těsný souboj to byl! Dnes dopoledne došlo k vypnutí Vejcobraní a my tak známe výsledky a úspěšné sběratele, kteří se můžou těšit na odměny. Prosím všechny, kteří se najdou v tomto článku, nechť mi (Whoik) napíší soukromou zprávu zde na webu zároveň se svým steam ID.

Teď již k samotnému vítězi, který nasbíral 717 vajíček! Bojoval do pozdních nočních hodin, aby to byl právě on, kdo získá VIP na 6 měsíců, speciální a jedinečnou velikonoční ikonku a unikátní nametag před jméno. Vítězem Vejcobraní 2023 se stal Lucifer! Nasbíral třikrát více vajíček než loňský vítěz.

Vítěz Vejcobraní 2023
Lucifer
(717 vajíček)

Na druhém místě tak zanechal do té doby vedoucího Jozaxe s 259 vejci. On a další 3 v pořadí získávají VIP na 4 měsíce, speciální ikonku Kuřátka a také jedinečný Nametag!

2. g0d (541)
3. Frndu sem ti vyrochnil (506)
4. Mr.Rohlík (404)
5. RinK (352)

Sběračí na šestém až desátém místě si odnesou za své úsilí VIP na dva měsíce:

6. HeRko (351)
7. Diktátor Pepa(jsem barvoslepý) (331)
8. ShimmeryEG (310)
9. GiGa Pi3kot ♂ ♂ Ct LoW ? (301)
10. _z1xySK_ (250)

Děkujeme všem hráčům za účast, uvidíme se zase u vánočního Dárkobraní!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2387x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář