{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Přijď si zahrát fotbálek na Jailbreak v CS 1.6

Napsal Whoik dne 24.04.2022 pro sekci CS 1.6
Spousta novinek poslední doby se týkala především Jailbreaku na naší CS:GO sekci, nyní však oslovujeme také hráče Counter Strike 1.6, aby se zmobilizovali a přišli si zasoutěžit na Jailbreak Football cup! Nemusíte skládat žádné týmy, neboť se jedná o 1v1 turnaj, proto věříme v hojnou účast!

Mezi tradiční sporty na Gamesites stále patří Jailbreak fotbal, který má již dlouhou historii na našich fotbalových stadionech. Ani tento rok nebude výjimkou, a proto jsme si pro vás připravili Football Cup, kde budete moct změřit síly s ostatními hráči a také si odnést nějakou tu cenu. Nemusíte se bát, že by vám to někdo z týmu kazil, protože na hřišti budete pouze vy a váš soupeř. Hrát se bude v sobotu 7.5. od 17 hodin a registrace probíhá tradičně na gsliga.gamesites.cz!

Systém turnaje

Hrát se bude na našich CS 1.6 Jailbreak serverech na předem určené mapě. Pro potřebnou komunikaci je vaší povinností být v době turnaje připojeni na našem Teamspeak serveru (ts.gamesites.cz). Tam vám pořadatelé sdělí všechny další podrobnosti týkající se rozdělení hráčů na jednotlivé servery a další důležité informace.

Mezi základni věci, které vás budou provázet celým turnajem ptří pochopitelně délka zápasu, která je nastavena na 5 minut. V případě remízy se hraje na zlatý gól. Tedy kdo dá gól, vyhrál. Samozřejmostí je také to, že jako hráči se budete napojovat vždy pouze k týmu vězňů a nebudete dělat vzpoury. Také nesmíte používat vězeňský obchod.

REGISTRACE DO TURNAJE
Datum konání: 7. 5. od 17:00

Pokud se dostanete na stupně vítězů, čekají na vás zajímavé ceny. Pro vítěze je připraveno eVIP na libovolný 1.6 server + 20 bodů do ligy! Poražený finalista si odnese VIP na server a 15 bodů. Třetí hráč poté 10 bodů do ligy. Tyto body lze směnit za další zajímavé věci zde na foru. Těšíme se na další kvalitní fotbalový podvečer a již nyní přejeme hodně štěstí všem účastníkům!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 2554x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář