{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

[Tipovačka o ceny] MS v ledním hokeji 2022

Napsal Smokeyy dne 09.05.2022 pro sekci GS
Tomáš Tatar zapsán jako posila na soupisku Slovenska a v české soupisce se můžeme opětovně těšit na skvělého útočníka San Jose Sharks, Tomáše Hertla. Obě soupisky letos vypadají nadějně a my už pouze čekáme, až to celé vypukne. Dosáhne některý tým na medailové pozice? Pojďte si letos zatipovat i s námi.
 2022 IIHF Ice Hockey World Championship se bude konat ve Finsku. Země získala pořadatelství, jako jediný kandidát na tento ročník, jelikož prohrála pořadatelství o rok dříve s Lotyšskem a Běloruskem. Hrát se bude v Helsinki Ice Hall, s kapacitou 8 200 diváků a Nokia Arena (Tampere), s kapacitou 13 455 diváků. Turnaj započne 13. května (máje) a vítěz vzejde až 29. května (máje). Jedná se již o 86. ročník tohoto turnaje.
  

Mistrovství světa na Gamesites (Tipovačka)

Tipovačku na hokejový turnaj na ZOH jsme vynechali, tudíž tato Tipovačka nese pořadí číslo 16. Letos se doma bude cítit hlavně tým z Finska a to už po deváté. My a věřím, že i Vy, budete našemu národnímu týmu (ať už českému, nebo slovenskému) fandit na dálku a spetřit si to můžete právě naší Tipovačkou. Pojďme se na ní podívat.

Tipovačka je soutěž, ve které tipujete správné výsledky zápasů, střelce zápasů a statistiky Mistrovství světa v ledním hokeji. Od loňské Tipovačky jsme ponechali tipování postupujících týmu v play-off. Dále jsme ponechali získání dvou bodů, za uhodnutí vítěze utkání, ale naopak jsme zrušili bodování brankového rozdílu a z důvodu znovu tipování sestupujících týmů, jsme zrušili i tipování na nejlepšího nahrávače turnaje. Dále jsme snížili počet bodů, za uhodnutí vítěze kanadského bodování a pozměnili i bodování na tipování základních skupin, aby každý, který trefí pořadí týmu, získal nějaký bod. Jako překvapení, které někteří z Vás ocení, jsme prodloužili tipování až na zahájení prvních utkání pondělních zápasů, 16. května. Je to z toho důvodu, že někteří z Vás si pokaždé zapomněli tipnout a alespoň bude pro Vás snažší tipnout celkové výsledky a pořadí týmů. 

Na našem fóru je vytvořena speciální sekce, ve které se bude tipovat a najdete těsně pod Mini-Chatem, nebo na tomto odkazu.

 

Ze začátku Tipovačky tedy tipujete na umístění týmů v základních skupinách a také na celkové výsledky turnaje. Poté tipujete postupně, den po dni, na každý zápas zvlášť, kde musíte napsat výsledek zápasu a tři střelce utkání. Vaše uhodnutí je bodováno a tímto se určuje umístění tipérů v Tipovačce. Netipujete na všechny zápasy najednou, ale každý den bude vytvořeno nové téma, ve které smíte tipovat na zápasy, na daný den. Tímto vás Tipovačka provede celým šampionátem a dodá Vám atraktivitu na zápasy, nad kterými byste pouze mávli rukou.  

Fórum s Tipovačkou naleznete → na tomto odkazu

 
Každý váš správný tip bude bodován. Body vám budeme každý hrací den sčítat a tak můžete vidět, jak si vedete v porovnání s ostatními tipéry. Zároveň vám naše Tipovačka dodá náboj, ke sledování méně zajímavých duelů, protože můžete fandit vašemu tipnutému týmu a doufat, že se prosadí váš střelec. Zde máte přehled toho, na co se bude tipovat.

1. - Tipování na celkové výsledky MS 2022

  • Umístění na stupni vítězů [1., 2., 3. tým v konečném pořadí] (Přesné pořadí 15 bodů, nebo tipnutí jednoho týmu správně 4 body)
  • Nejlepší střelec turnaje (5 bodů)
  • Nejlepší hráč turnaje dle kanadského bodování (5 bodů)
  • Jak daleko dojde Česko [Skupina/ Čtvrtfinále/ Semifinále/ Finále] (3 body)
  • Jak daleko dojde Slovensko [Skupina/ Čtvrtfinále/ Semifinále/ Finále] (3 body)
  • Sestupující týmy [2 nejhorší týmy] (5 bodů, nebo jeden tým 2 body)

2. - Tipování na pořadí základních skupin

  • Tipnutí správně jednoho týmu, který postoupil do play-off (1 bod)
  • Přesné tipnutí pořadí ve skupině (od 1 do 10 bodů)

3. - Tipování postupujících týmů v play-off

  • Úspěšné tipování postupujících týmů (bodů)

4. - Postupné tipování

  • Přesný výsledek zápasu (5 bodů)
  • Tři střelci z každého zápasu (5 bodů za všechny správně, nebo 1 bod za každého)
  • Uhodnutí vítěze utkání v základní hrací době (body)

 

Tipování postupujících týmů, co to je? - Jedná se o tipování, kde můžete ve čtvrtfinále tipnout jeden tým, který nadále postoupí do semifinále. Pokud tým nadále postoupí, smíte nadále tipovat i postupujícího do finále a při správném tipu i vítěze. Ale pozor, nesmíte jeden tým tipovat více jak jednou. U postupném tipování se tipuje na každý hrací den zvlášť. Tipování pořadí týmů v základní skupině a celkových výsledků končí se zahájením prvního zápasu Mistrovství světa. Tipování postupujících týmů končí každý den se zahájením prvních zápasů dané části play-off.

King of the Hill

Již po sedmé necháme šestnáct tipérů se poprat v bonusové soutěži King of the Hill. Soutěž, kde se pavoukovým systémem setkává šetnáct tipérů proti sobě v jednotlivých zápasech. Jejich zápas se rozhoduje podle bodů, které tipér získal za určené zápasy Mistrovství světa. Letos se bude hrát i body do Tipovačky, tudíž můžete díky této soutěži zdramatizovat celou Tipovačku.
 
 
Fórum s Tipovačkou naleznete → na tomto odkazu
 
 
Ocenění
 
Ceny doplníme během soutěže. Samozřejmě si mnozí a ti nejaktivnější z Vás přivydělá i body do soutěžních tabulek. Nezaručuji, ale může se objevit i nějaká hra na Steam, nebo i peněžní výhra.
 

Hlavní ceny

 VIP nebo ExtraVIP na libovolný server Gamesites.cz*
 Speciální jedinečná ikonka na TeamSpeak
 Speciální jedinečné ohodnocení na web
 
 
 * - v případě vybrání na Counter-Strike 1.6 server, dostanete ExtraVIP, nebo 2x VIP v případě, že se nejedná o server, kde je ExtraVIP zavedeno. U Minecraftu je ExtraVIP navždy a v případě jiných herních serverech se dává VIP na 6 měsíců

Shrnutí

Vše probíhá na fóru Gamesites.cz (pátá sekce z vrchu, link pod odstavcem). Tam budete psát své tipy a také řešit své protesty, pokud se admin zmílí. 
 
  • Fórum s Tipovačkou na tomto odkazu
  • Bodování a pravidla soutěže na tomto odkazu
  • Systém soutěže King of the Hill na tomto odkazu
  • Odkazy na tabulky s body Tipovačky na tomto odkazu
  • Možnost podat protest, při zmílení admina Tipovačky na tomto odkazu
  • Ve fóru s Tipovačkou bude možnost i nalézt odkazy na soupisky týmů, výsledky, apod.
  • Já, jakožto admin soutěže, se také Tipovačky zúčastním, ovšem nebudu oceněn a ani vyhlášen v pořadí

Přejeme hodně štěstí v Tipovačce a Vašemu favorizovanému týmu na turnaji

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář