{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

RC EMS One Cup # 4!

dne 16.09.2014 pro sekci CS:GO
Vážení příznivci CS:GO, připravili jsme si pro Vás článek z progaming scény, kde se vrátíme k turnaji RC EMS One Cup # 4! Turnaj ovládli VeryGames. Nicméně článek se nebude točit pouze okolo vítěze, ale taktéž se podíváme na "naše domácí" 3DMAX, jak si vedli. Více naleznete v článku.

VeryGames dokázali zvítězit ve finále 2-0 na RC EMS One Cup # 4 (16-9 de_nuke_se, 21-16 de_mirage_go) proti svým krajanům LDLC.com.

VeryGames tak vyhráli finanční odměnu v hodnotě 600$ a připsali si 100 bodů do  EMS One žebříčku. Druzí LDLC.com získali 200$, 75 bodů. Na třetím místě se umístili ESC Gaming spolu s dánským týmem fnactic, kteří obdrželi 100$ a 50 bodů.

Konečné pořadí:

1.       VeryGames - $600 (100 points)
2.       LDLC.com - $200 (75 points)
3-4.    ESC Gaming - $100 (50 points)
3-4.    fnatic  - $100 (50 points)
5-8.    Team ALTERNATE (25 points)
5-8.    EYES ON U (25 points)
5-8.    Natus Vincere (25 points)
5-8.    Absolute Legends (25 points)
9-16.   Ninjas in Pyjamas (10 points)
9-16.   k1ck (10 points)
9-16.   Dragon$ (10 points)
9-16.   3DMAX (10 points)
9-16.   Eternity (10 points)
9-16.   gamed!de (10 points)
9-16.   Wizards (10 points)
9-16.   n!faculty (10 points)

VeryGames dominovali na mapě de_nuke_se.

VeryGames se dostalo na obrannou stranu jako první, a to po vítězství v knife kole. VG si za CT vedlo velice výborně, neboť prvních pět kol vyhráli s přehledem. V šestém kole odhalil Dan "Apex" Madesclaire, člen LDLC.com, způsob, jak vyzrát na VeryGames.

Bylo to poprvé, co se LDLC.com  podařilo prorazit obranu přísných VeryGames. Stejnou strategii chtěli zopakovat i v příštím kole, ale tentokrát VeryGames byli připraveni na to, že se LDLC.com pokusí o něco obdobného.

VeryGames opět naklonili skóre 7-1 na svou stranu, ale pak LDLC.com opět zaútočili, když načapali VeryGames nepřipravené. První část dopadla nakonec pro LDLC.com smutně, jelikož velící Kevin "Ex6TenZ" Droolans za VG nedal dopustit dalších ztrát. Konečné skóre první části skončilo 12-3 ve prospěch VG.

VG kralovali i na straně Terroristů. V prvním kole za T se předvedl Nathan "NBK" Schmitt, který si s USP poradil hned se čtyřmi soupeři. VG lehce doputovali až ke skóre 15-3, kde se déle pozastavili. LDLC.com začali předvádět neuvěřitelné kousky s brokovnicemi, avšak ani ty je nespasily a zápas tak skončil 16-9 pro VG

VeryGames zvítězili i ve vyrovnaném zápase na de_mirage_go.

Oba týmy se poté stěhovaly na de_mirage_go. Zde opět byli úspěšnější VG ve vyrovnaném zápase ( 21-16 ).

 

Domácí scéna

Budeme pokračovat v turnaji RC EMS One Cup # 4. Tentokrát se poohlédneme po slovenském týmu 3DMAX. Ti si v turnaji nevedli vůbec špatně, neboť se dostali až do osmifinále. Zde ale narazili na dánský tým EYES ON U, kterým bohužel nakonec podlehli – 7:16.

Slovenský tým ale smutnit nemusí, z turnaje si odvezl alespoň 10 bodů do EMS žebříčku.

Na videu můžeme spatřit  Ladislav "GuardiaN" Kovács, jenž byl jedním z nejlepších hráču 3DMAX. Ukázal své schopnosti s AWP, které z něho udělaly jednoho z největších talentů v Evropě v CS:Source.

Kovács,člen 3DMAX, zabíjí s AWP 5 hráče týmu EYES ON U

EYES ON U spěchají z bombsite B. Kovács se postará se svým AWP o čtyři hráče ve velkém stylu, včetně jednoho „wallbang“ skrz kouř a jedním rychlým-zoom zabitím.

 Video: Pronax vs n! fakulty

CSGO: Zde máme video, na němž Markus "pronax" Wallsten (z Absolute Legends) sestřelí pomocí AK47 čtyři protihráče a značně tak pomáhá k výhře nad n! fakulty z Německa. Zatímco jeho spoluhráči umírají po mapě, "pronax" vyčistí A bombsite z de_dust2_se. Více již na videu.

Absolute Legends nakonec dominantě vítězí 16:6 (12 : 3 ; 4 : 3).

Markus "pronax" Wallsten, který vyčistí bombsite A 

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář