{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Ty nejlepší online strategické hry

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Logika a myšlení se dá vždy rozvíjet, je to jako sval, když ho trénujete, taktéž sílí. Trénovat mozek můžete mnoha způsoby, a pokud to jde i hrami, tak tím jenom líp. Logické hry a strategické, Vám mohou pomoci mysl rozvíjet. Musíte v nich plnit mnoho úkolů, přemýšlet nad správnými postupy nebo mít dobrý postřeh. Spousty takovýchto her můžete nalézt na herním portálu LogickeHry.cz.

Navštivte web LogickeHry.cz hned teď!

Najdete zde jen hry, které mohou celkově přispět k rozvíjení Vašich schopností. Nejde pouze o bezduché klikání nebo střílení. Většina her je důmyslně propracována jak graficky tak i po stránce herní. Obtížnost je vyrovnaná pro každého hráče, takže nemusíte mít strach, že byste některou hru nezvládli. Rozhodně si tedy nenechte ujít ty nejlepší strategické hry!!

 

Druid Wars

Výborná hra, která kombinuje strategii a postřeh. Budete se muset ubránit před hordami monster, ovšem abyste mohli vytvářet příšery, musíte spojovat stejné obrázky. Ve skutečnosti jsou to magické runy, a když jich spojíte dostatečný počet od určitého druhu, budete moci do hracího pole poslat jednoho bojovníka. Na výběr máte z 8 run, z nichž každá produkuje bojovníka s jinými vlastnostmi. Nepřátelé však nezahálejí a napadají Vás v celkem krátkých intervalech. Tak neváhejte a braňte se ve hře Druid Wars!!

 

Tentacle Wars 2

Vynikající strategie, ve které máte za úkol zabrat všechny buňky dříve, než to stihne nepřítel. Vaše buňky mají vždy zelenou barvu a Vy se snažíte zabrat buď šedé, nebo již zabrané, které jsou červené. K dané buňce natáhnete vždy buněčný řetěz, kterým proudí energie. Čísla v každé buňce ukazují, kolik energie ještě zbývá, pokud řetěz přerušíte, do buňky se naráz dostane velké množství energie, které Vám občas pomůže buňku rychle zabrat. Obsaďte tedy všechny buňky ve hře Tentacle Wars 2!!

 
 
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář