{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Fall Guys turnaj! Stahuj a hraj! [6. 8. 17:00]

Napsal Whoik dne 28.07.2022 pro sekci GS
Ano, jak už z titulku článku vyplývá, hra Fall Guys byla nedávno označena jako Free to Play, což znamená, že je k dostání zcela zdarma! A proto jsme se rozhodli na Gamesites uspořádat turnaj v této zábavné hře, kde nejde ani tak o skill, jako spíše o štěstí. Proto každý má šanci vyhrát.

Hra Fall Guys se stala obrovským hitem hned po svém vydání a ani po dvou letech její oblíbenost neupadá. Ba právě naopak. Jelikož si ji vzal Epic Games pod svá křídla, učinil z ní Free-to-Play hru, díky čemuž se komunita rozšířila do neočekávaných čísel. A právě díky její dostupnosti jsme se rozhodli, že nastal ten pravý čas vyzkoušet vaše umění přežít v turnaji, kde budete moci poměřit síly s ostatními bojovníky. Hra to není příliš náročná, a proto můžete již nyní zamířit do Epic Storu a hru si vyzvednout.

Stáhnout hru na webu nebo v aplikaci Epic Games -
https://store.epicgames.com/en-US/p/fall-guys

Jak již bylo zmíněno, hlavním úkolem v této animované gamesce je přežít. Ať už pomocí štěstí, zajímavých taktik, anebo třeba vypočítavosti a odstranění soupeřů z cesty. Fall Guys může být pro nervově nestabilní hráče těžkou zkouškou jejich nervového systému. Avšak cílem tohoto turnaje je se zabavit společně s přáteli a ještě něco navíc vyhrát. Názorná ukázka ze hry připomíná, že o zábavné momenty nikdy není nouze.

Registrace do turnaje probíhá na našem foru přímo zde a pár chvil před startem je potřeba být připojen na našem Teamspeak serveru (ts.gamesites.cz). Vřele doporučujeme hru dopředu stáhnout a alespoň vyzkoušet, abyste pak nebyli překvapeni samotným ovládáním svého panáčka. Pokud máte strach, že v nově stáhnuté hře nemáte šanci uspět, věřte, že Fall Guys je právě díky své jednoduchosti a nenáročnosti hra jako stvořená pro štěstí začátečníků.

Registrace do turnaje
6. 8. 17:00

Těšíme na vás 6. 8. v 17:00, kdy padne úvodní výstřel turnaje. Hrát se bude deset her, takže každý má dost šancí zvítězit. A ti nejúspěšnější se můžou těšit na ceny v podobě VIP na naše herní servery nebo TS.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1033x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář