{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyzkoušej nový update na TTT serverech

Napsal Whoik dne 03.08.2022 pro sekci CS:GO
Naše TTT servery se ocitly poslední dobou pod drobnohledem a pravidelní hráči si již mohli všimnout několika úprav, které však vcelku zásadně ovlivní hru. O jaké změny se jedná si samozřejmě povíme níže.

Nový CS:GO TTT update jsme zaměřili jak na hráče nové, tak na hráče zkušené, kterým mohou provedené změny ještě více zpříjemnit hru na serverech. Také jsme se v něm věnovali hříšníkům, kteří spíše než po zábavné hře touží po rozpoutání random přestřelky. Mód TTT nemusí být pro všechny hráče doposud známý, a proto věřte, že teď je ta ideální možnost si mód vyzkoušet a zahrát si městěčko Palermo trochu jinak. Nyní si ale pojďme představit update o něco blíže.

TTT #1: 217.11.249.84:27482
TTT #2: 81.0.217.179:27976

Základním stavebním článkem na TTT serverech je karma. Ta vás dokáže potrestat, pokud se nesnažíte hrát podle pravidel. A naopak vás odmění, pokud dokonale ovládáte dění na serveru. A právě karmy se týká první a zároveň ta nejzásadnější změna. Cílem každého hráče by mělo být dosáhnout hranice 100 karmy. A právě cestu k této hranici jsme vydláždili díky zvýšeným odměnám za správné plnění úkolů na serveru. Nyní tak má každý hráč vyšší možnost dosáhnout vytoužené stovky a sbírat body, které promění v předměty a vychytávky, které znásobí zábavu na serveru.

Mezi předměty, které si může pořídit detektiv, se nově nachází Blind shot. Jedná se o dva náboje, kterými může protivníka oslepit na 3 sekundy. Ten se může plnohodnotně hýbat, nicméně pokud nezná dostatečně prostor kolem sebe, může mu to způsobit nemalé potíže. Zároveň se detektivovi upravily HP na 140, což jistě neradi slyší traitoři.

Ti již mají vychytávek ve svém menu dost. Avšak jedna z nich, konkrétně teleport, doznala změny, díky které se předejde neumýslným random hitům. Zatímco doteď se během teleportu vyměníli za jiného hráče, nyní již při jeho použití budou přesunuti na náhodné místo na mapě. A pokud by si někdo náhodou chtěl roli traitora pořídit, musí počkat 3 sekundy od posledního hitu. Tímto způsobem se tedy z boje již utíkat nebude.

Další velkou novinkou je spawnování zbraní. Hráči si jednak mohou za body pořídit zbraň v menu, ale hlavně ji můžou najít na zemi. A právě toho se týká naše jedinečná úprava. Na všech aktuálních mapách se totiž nachází 50 míst, kde se zbraně budou objevovat. Jejich typ je čistě náhodný, a proto neznamená, že pokud jedno kolo na daném místě naleznete AK, bude tam i v kole dalším. Nyní tak mají všichni stejou šanci najít svou oblíbenou zbraň.

Další úprava odmění všechny, kteří úspěšně odhalí traitora. Daný hráč totiž získá zcela zdarma healthshot, který mu pomůže do dalších bojů. To byly všechno změny, které se dotknout převážně poctivých hráčů na serveru. Častým neduhem jsou však hráči, kteří se rozhodnou vystřílet ostatní hráče, aniž by řešili jejich roli.

A pro tyto nekompetentní hráče nemáme dobré zprávy. Za random hity nyní totiž obdrží hned 12hodinový cooldown, který jim umožní na serveru pokračovat, avšak budou moci mít maximálně 25 karmy. A pokud ani tak ve své nekalé činnosti nepřestanou, systém je automaticky zabanuje. Proto všem poctivým hráčům děkujeme za slušnou hru, jelikož právě pro ně tyto updaty tvoříme.

Na závěr máme v zásobě ještě drobné změny pro VIP hráče, kterým děkujeme za přízeň, a kterým bude na začátku mapy nastavena karma na 65, místo dosavadních 60. A kteří budou mít o motivaci být detektivem navíc, jelikož budou mít 150 hp. Na úplný závěr ještě připomínáme týdenní speciální eventy na TTT serverech, díky kterým můžete získat spoustu kreditů. Za pomoc při vymýšlení updatu děkujeme adminovi Ludva, a za uvedení updatu do provozu vděčíme Punkovi a Guhovi!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1757x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář