{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Zasoutěž si a vyhraj! [GeoGuessr]

Napsal Tokop dne 21.08.2022 pro sekci GS
Jelikož již delší dobu nepřilétla nová vlaštovka, která by zvětšila náš arzenál TeamSpeak soutěží, tak jsme se rozhodli to napravit. Ještě než skončí astronomické léto, tak se můžete těšit na novou soutěž, ve které budou prověřeny vaše geografické znalosti.

Soutěž Státní kvíz vždy patřila mezi nejúspěšnější vědomostní TeamSpeak soutěže na Gamesites a nyní se dočkala velkého upgradu, který přináší spoustu vylepšení oproti staré klasice. Když jsme v posledních letech dostávali zpětnou vazbu na kvízové soutěže, tak nejčastější výtkou bylo, že soutěž není tolik o vědomostech, ale spíše o tom, kdo najde odpověď dříve na svém webovém prohlížeči. Nyní již nikoho strejda Google nespasí, protože každá otázka je koncipovaná tak, že na odpověď budete mít vyhrazený časový limit, který bude přesně vycházet, abyste stihli přečíst otázku, krátce zapátrat v paměti a zvolit správnou odpověď.

Jak název článku napovídá, tak se nejedná o nic jiného než o hru...

 

Jelikož si hra za dobu své existence získala srdce milionů fanoušků po celém světě, tak není zapotřebí dlouhého seznamování. GeoGuessr je vědomostní hra, která prověří vaše geografické znalosti ve všech ohledech. I když je většina hráčů zvyklá pouze na brouzdání po mapě světa a hledání dané lokace dle okolí, značek, vlajek, domén a podnebí prostřednictvím Google Street View v rámci Google map, tak my si soutěž okořeníme i různými zajímavými otázkami, obrázkovými otázkami a seřazovačkami.

Soutěž bude rozdělena celkově do tří fází. V první fázi si prověříme vaše znalosti prostřednictvím otázek, kde budete mít na výběr ze 2 až 4 možností (A, B, C, D) a vaším úkolem je vybrat tu správnou variantu. Ve druhé fázi se můžete těšit na pořádnou nálož obrázků (vlajky, hranice, přírodní úkazy atd.), ze kterých budete muset správně uhádnout, které zemi světa náleží. V poslední závěrečné fázi se vrhneme na gró večera a to nebude nic jiného, než hledání konkrétní lokace na mapě světa, kde se objevíte na náhodném místě na Zemi a musíte zjistit, kde se nacházíte.

Také se můžete těšit na uvolněnou atmosféru během soutěže, kdy budete moci komunikovat s ostatními účastníky v průběhu geografického klání, protože budou zapnuté mikrofony stejně jako u soutěže Gartic Master, takže na TSku určitě nebude panovat hrobové ticho jako na většině kvízových soutěží. Nezapomeňte tedy pozvat na soutěž i své kamarády a vysmát se jim, že netrefí ani správný kontinent!

 

Kdy a kde?

TeamSpeak ts.gamesites.cz
V neděli, 4. září | 20:00

 

Jak se zaregistrovat?

Žádná registrace není potřeba, stačí dorazit na náš TeamSpeak server ts.gamesites.cz a připojit se do soutěžní místnosti v sekci Turnaje a soutěže, kde budou stručně vysvětleny pravidla a průběh soutěže. Dorazte alespoň 10 minut před začátkem, ať soutěž nepropásnete.

Ceny pro vítěze

1. místo: 900 kreditů + výherní ikonka na TS
2. místo: 720 kreditů
3. místo: 540 kreditů

Odměny jsou čtyřnásobně vyšší než u běžných soutěží a turnajů.

Stavte se tedy v neděli, 4. 9. ve 20:00 na ts.gamesites.cz a odneste si stovky kreditů za pár minut zábavy. Těšíme se na vás.

Autor: Tokop; Zobrazeno: 1718x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář