{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

League of Legends cup #2 - úspěšně za námi!

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Milí přátelé, League of Legends cup #2 je již minulostí! Tento turnaj přinesl spoustu změn oproti předchozímu turnaji. Hlavní změnou byly pětičlenné týmy (kdežto minulý LOL cup bojovaly o prvenství tříčlenné týmy). V blízké budoucnosti se plánuje další turnaj, tentokrát na westu, ale více naleznete v článku, kde se taktéž dozvíte o vítězi turnaje, celkovém shrnutí a budoucích turnajích.

League of Legends cup #2 je za námi, tudíž Vám přinášíme celkové shrnutí tohoto turnaje.

Do turnaje bylo přihlášeno 32 týmů, ale registrací do turnaje přišlo více jak padesát! Turnaj měl ale stanovená pravidla, tudíž platilo zde přísloví „Kdo dřív přijde, ten dřív mele“ . Ti, co nezaváhali a registrovali se co nejdříve, měli možnost bojovat v turnaji o vítězství.

Soutěžilo se o velmi atraktivní ceny, neboť se jednalo doposud o největší League of Legends turnaj na GameSites. Předchozí turnaj byl 3v3, kdežto letošní 5v5. Týkajíc se cen, které motivovali hráče k lepším výkonům, tak mohli vyhrát PaySafe cards v hodnotě 1780RP, speciální ikonku na našem teamspeaku a zviditelnit se, vybudovat si prestiž.

Ve finále se utkaly týmy : Win or AFK vs Regerdless Geniuses  

Ve strhujícím zápase byli nakonec úspěšnější Regerdless Geniuses. Stali se tak prvním vítězem League of Legends cupu na GS 5v5. Týmu tedy gratulujeme, ale nejenom jim, ale taktéž týmu Win or AFK, týmům, jejichž cesta skončila v semifinále a taktéž všem týmům, kteří vyhráli alespoň několik zápasů.

Konečné pořadí:

  1. Regerdless Geniuses  
  2. Win or AFK
  3. ELO Hunters      a     TWIGA Twisted

 

Turnaj skončil, nicméně nesmutněte, neboť v nejbližší době se budou pořádat další a mnohem záživnější turnaje.

Zanedlouho nás čeká první turnaj pro hráče, kteří působí na WESTU. Bude se jednat o turnaj 3v3, s kapacitou turnaje určenou pro 32 týmů. Hlavním organizátorem bude Mudr.Host ve spolupráci s eFkackem, který byl doposud hlavním organizátorem všech GS turnajů, nicméně tentokrát dává prostor pro svého kolegu.

Po tomto turnaji bude následovat další, a to na East and Nordic. Půjde o turnaj Catch the Teemo! Speciální pravidla, turnaj pro jednotlivce, kdy každý pojede za sebe. Vítěze čekají velké ceny!

Zanedlouho poskytneme bližší informace o turnaji 3v3 na WESTU.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář