{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Hádej, kresli a vyhraj! [Gartic Master]

Napsal Tokop dne 20.09.2022 pro sekci GS
Poněvadž nám říjen (október) pomalu, ale jistě klepe na dveře, tak to znamená pouze jediné, že se blíží další TeamSpeak soutěž! Nebojte, po náročném GeoGuessru vám tento měsíc dáme čas, aby vaše mozkové buňky zregenerovaly a zrelaxovaly. Na začátek prozradíme, že je příští měsíc budete opět potřebovat na zcela nový formát soutěže, který tu ještě nebyl, ale tento měsíc bude zasvěcen staré dobré klasice, soutěži Gartic Master!

První říjnovou (októberovou) neděli se opět sejdeme na TeamSpeaku (ts.gamesites.cz), protože se blíží nejoblíbenější oddechová soutěž na Gamesites, Gartic Master. I když běžně nepíšeme články o nadcházejících oddechových TeamSpeak soutěžích, tak tentokrát jsme udělali výjimku, protože tento Gartic bude speciální s řadou menších změn.

Ačkoliv hru Gartic.io každý asi zná, tak této soutěži věnujeme pár řádků. Gartic je populární webová hra, ve které se soutěžící připojí do herní místnosti a následně má vždy jeden hráč za úkol nakreslit určité slovo v časovém limitu. Jediné omezení je, že nesmíte nijak radit ostatním a je zakázáno přímo psát jakákoliv písmena a číslice na kreslící plochu. Ostatní mají za úkol dané slovo uhodnout a napsat ho do chatu přímo ve hře.

I tato soutěž se dočkala pár menších změn. První novinkou je, že už se v soutěži neobjeví žádná nesmyslná slova, která se dají velmi těžce nakreslit (např. slova v infinitivu), protože pro nadcházející soutěž jsme si pro vás připravili námi vytvořený balíček slov, který bude obsahovat pouze podstatná jména. Abychom soutěž trochu okořenili, tak polovinu slov budou tvořit slova, která budou nějak spojená s jednou z našich kvízových soutěží (např. Sport kvíz - fotbal, Game Master - Among Us). Bude se hrát určitý počet kol podle počtu účastníků, aby každý měl možnost ukázat své umělecké sklony.

Neděle, 2. 10. 2022
19:00

Jak se zaregistrovat?

Žádná registrace není potřeba, stačí dorazit na náš TeamSpeak server ts.gamesites.cz a připojit se do soutěžní místnosti v sekci Turnaje a soutěže, kde budou stručně vysvětleny pravidla a průběh soutěže. Dorazte alespoň 10 minut před začátkem, ať soutěž nepropásnete.

Ceny pro vítěze

1. místo: 600 kreditů + výherní ikonka na TS
2. místo: 450 kreditů
3. místo: 300 kreditů

Autor: Tokop; Zobrazeno: 932x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář