{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Chcete být (kreditovým) milionářem?

Napsal Tokop dne 23.10.2022 pro sekci GS
Nový měsíc, nová soutěž, tak můžeme prakticky ve zkratce shrnout nynější soutěže na Gamesites a listopad (november) nebude výjimkou. Pro první listopadovou neděli jsme si pro vás připravili soutěž inspirovanou populární televizní soutěží „Chcete být milionářem?“, která si za dobu svého působení získala srdce nejednoho Čecha a Slováka. A my vám nyní přinášíme upravenou verzi této soutěže, jež je ovšem původním konceptem inspirována.

Sledovali jste se někdy vědomostní soutěž v televizi, kde jste věděli jednu správnou odpověď za druhou a napadlo vás, jaké by to bylo také se jedné takové zúčastnit? Nyní máte možnost! Už v neděli, 6. 11. v 19:00 se uskuteční soutěž Chcete být milionářem? na našem TeamSpeak serveru (ts.gamesites.cz), kde budete mít příležitost si odnést až deset tisíc kreditů! Soutěž bude rozdělena na dvě fáze. V první fázi bude rozstřel, ve kterém se rozhodne o tom, kdo se podívá do druhé fáze a zabojuje o pohádkovou výhru. Ale ani ostatní soutěžící neodejdou s prázdnou, protože za každého soutěžícího, kterého vyřadí získají speciální Bounty Bonus v podobě 25 kreditů.

Průběh soutěže 

První fáze - Battle royale (rozstřel)

V první fázi soutěže se postavíte tváří v tvář ostatním hráčům ve speciálním Battle royale modu. Avšak narozdíl od známých titulů tohoto žánru jako je PUBG a Fortnite, tak vaší zbraní nebudou kulky, nože a granáty, ale vaše znalosti. Na začátku hry každý soutěžící začíná s určitým počtem životů. Každé kolo vám bude vylosován duel proti některému ze soutěžících a následně oba dva dostanete totožnou vědomostní otázku ze všech dostupných oborů (seriály, hry, historie, zeměpis, literatura atd.). Vítězí ten, který jako první správně odpoví. Poražený ztrácí život. Pokud odpoví oba duelisté špatně, tak vy i váš soupeř v daném kole ztrácíte život. Ve chvíli, kdy ztratíte všechny vaše životy, tak vypadáváte ze soutěže. Nakonec zbyde pouze jeden, který se podívá do vysněného finále a zabojuje o tisíce kreditů.

Druhá fáze - Finále

Vítěz z první fáze bude dostávat další sadu otázek jako v první fázi, ale tentokrát jeho soupeřem nejsou ostatní hráči, ale čas a on sám. Otázky se budou obtížností stupňovat. Narozdíl od známé televizní soutěže, tak nebudete mít žádné nápovědy. Pokud odpovíte špatně na otázku, tak hra okamžitě končí a vy získáváte odměnu na základě toho za jaký záchytný bod jste se dostali. Pokud si nebudete jisti, tak se budete moci rozhodnout jestli budete riskovat a zkusíte štěstí, nebo si odnesete aktuální výhru.

Kdy a kde?

TeamSpeak ts.gamesites.cz
V neděli, 6. listopadu, 19:00

Odměny pro vítěze soutěže

1. otázka: 300 kreditů
2. otázka: 350 kreditů
3. otázka: 400 kreditů
4. otázka: 450 kreditů
5. otázka: 500 kreditů - první záchytný bod
6. otázka: 600 kreditů
7. otázka: 700 kreditů
8. otázka: 800 kreditů
9. otázka: 900 kreditů
10. otázka: 1000 kreditů - druhý záchytný bod
11. otázka: 1500 kreditů
12. otázka: 2000 kreditů
13. otázka: 2500 kreditů
14. otázka: 5000 kreditů
15. otázka: 10000 kreditů - maximální možná výhra

Bounty Bonus

Pokaždé, když porazíte soupeře s posledním životem a on tím pádem vypadne ze soutěže, tak získáte speciální Bounty Bonus 25 kreditů.

Jak se zaregistrovat?

Žádná registrace není potřeba, stačí dorazit na náš TeamSpeak server ts.gamesites.cz a připojit se do soutěžní místnosti v sekci Turnaje a soutěže, kde budou stručně vysvětleny pravidla a průběh soutěže. Dorazte alespoň 10 minut před začátkem, ať soutěž nepropásnete.

Autor: Tokop; Zobrazeno: 1750x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář