{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Podzimní úklid na 1.6ce a TF sekci

Napsal Whoik dne 17.09.2022 pro sekci GS
Dlouho očekávaná zpráva je tady. Došlo ke zrušení několika serverů na CS 1.6 a Team Fortress 2. Důvod je zřejmý, Counter-Strike 1.6 je již, dalo by se říct, historická hra a její komunita postupně slábne. Jelikož jsme nabízeli opravdu velké množství serverů, přišel čas je trochu zredukovat. Ale nebojte se, o své hrané a oblíbené servery nepřijdete.

Dlouhá léta jsme nabízeli našim hráčům přes 100 non-steam serverů pro hru Counter-Strike 1.6. Toto úctyhodné číslo bylo výkladní skříní portálu Gamesites.cz, avšak jak doba kráčí nelítostně vpřed, i my se musíme přizpůsobovat. Již nějaký čas věnujeme maximální pozornost CS:GO serverům, kde můžeme hrdě prohlásit, že naše servery patří ke špičce nejen v Česku a Slovensku, ale také ve světovém měřítku. I když dost hráčů na 1.6ku stále nezanevřelo, pokoušíme se pro jejich hladký přechod k novější verzi, tedy gočku, udělat maximum.

K dnešnímu dni jsme po nahlédnutí do statistik uplynulého roku vyřadili z nabídky 22 serverů pro hru CS 1.6. Číslo to nakonec není tak velké, a když nahlédnete do seznamu CS 1.6 serverů, zjistíte, že jich ještě zhruba 50 zbývá. Zrušily se tedy opravdu ty, které dlouhodobě nebyly vyhledávaným cílem žádného z hráčů. O své oblíbené servery jako Dust2only, GunGame nebo Jailbreaky nepřijdete, to se bát nemusíte. Také se nemusíte bát, že přijdete o své VIP výhody. Pokud jste měli VIP na serveru, který byl nyní zrušen, napište do soukromé zprávy uživateli Extremer vaše steam ID, VIP kód a server kde jste jej měli a server, kam jej chcete přehodit.

V poslední době jsme se na serverech potýkali s lagy, které se nám snad podařilo po důkladné analýze odstranit, a tak bude hra opět plynulá a kvalitní. Velký dík patří hlavnímu adminovi 1.6kové sekce Extremerovi, který se stará o vaše pohodlí a dělá vše pro to, aby sekce CS 1.6 nikdy nedosáhla svého konce.

Počet serverů se upravoval také na Team Fortress 2 sekci, která je sice v pozadí na Gamesites, ale i tak si na servery občas hráči cestu našli. Jelikož jsme nechtěli celou sekci zrušit, došli jsme ke kompromisu, a to ponechání jednoho serveru Orange X3 Only. Naopak pouze jeden server jsme zrušli z CS:GO sekce, a tím je server Arena #3.

Zároveň s těmito událostmi proběhl na 1.6kové sekci klasický restart všeho. To znamená především Ban listu a XPček. Opět tak mají hříšníci šanci napravit svou reputaci a navštívit naše servery s čistým štítem. My vás tam samozřejmě všexhny rádi uvidíme a věříme, že zůstanete věrni a další vlna rušení nebude muset hned tak přijít.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1756x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář