{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Surf server s epickým updatem

Napsal Whoik dne 27.09.2022 pro sekci CS:GO
Surf server se již delší dobu nedostal pod náš drobnohled, a proto jsme se rozhodli pro velký update, který posune tento server zase o několik úrovní dopředu. Změn je opravdu spoustu, a proto věnujte pozornost následujícím řádkům. Na své si přijdou jak ti lepší surfeři, tak úplní začátečníci.

Než jsme se do updatu Surf serveru pustili, museli jsme vyřešit zdánlivě jednoduchou otázku. Upřednostnit naskillovanou komunitu surf hráčů anebo se raději věnovat hráčům, kteří surfovací řemeslo neovládají až tak dokonale? Ačkoliv první možnost se zdála býti lákavá, abychom na našem portálu mohli přivítat smetánku CZ/SK surf komunity, druhá varianta byla přece jenom rozumnější. V praxi to však neznamená žádné ústupky co se týče kvality serveru. Naopak. Každý hráč si zaslouží plný komfort při hraní a věříme, že to se nám do puntíku podařilo splnit. Tak jako na všech dalších CS:GO serverech.


V čem tedy tkví ono zaměření na běžné hráče? Především se jedná o typ map, které na serveru budete moci potkávat. Surf mapy se dělí do několika Tierů, přičemž ty nejjednodušší jsou označeny jako 1 a 2. A přesně pouze tyto mapy našly místo v našem maplistu. Již před updatem tyto mapy tvořily většinu, avšak mezi nimi byly také trojky, které se nepyšnily velkou úspěšnosti dojezdů. I když nyní zbyly pouze jednoduché mapy, není pravidlem, že jakýkoliv hráč je schopen je dojet. Většina map tak i nadále představuje výzvu. A pokud už dojet zvládnete, můžete se pokoušet překonat své stávající nejlepší časy.

Server prošel celkovým updatem svého jádra, což znamená řadu změn a vylepšení. Do úplných podrobností se pouštět nebudeme, ale vypíchneme samozřejmě ty nejpodstatnější novinky. Runspeed je nyní za všech okolností nastaven na 250. Byl přidán ukazatel center speed a také prestrafe zprávy. Tyto možnosti jistě ocení především zkušenější hráči, ale i začátečníci se můžou díky těmto vychytávkám rychle zlepšovat. Další novinkou je Parachute mód, který se řadí mezi fun styly a můžete v něm prosurfovat mapu za pomocí padáku.

Další zajímavé možnosti jsme si připravili pro VIP hráče. Vyslyšeli jsme volání po malování (/paint), a tak ho přinášíme v plné parádě. Přizpůsobili jsme si ho tak, aby bylo jeho používání co nejjednodušší. Malovat můžete různými barvami na různé povrchy a značit si tak třeba ideální místo pro odraz. Vaše malůvky se uloží do configu na každé mapě a tudíž o ně nikdy nepřijdete. Dalšími VIP výhodami jsou možnost spustit hlasování o prodloužení mapy (/ve, /voteextend), možnost zobrazit triggry na mapě (/triggers, /showtriggers), zapnout Silent Spect (/silentspec) a také možnost ovládat replay bota (/replay).

Surf ★ EASY ★ Tier 1/2
82.208.17.102:27112

Dále došlo také k úpravě server ticku, který je nyní nastaven na 85. To znamená, že surfování je o něco obtížnější, ale ve spojení s lehčími mapami by to měla být ideální kombinace. A další velká novinka je reset všeho. Ano, všechny časy, rekordy a staty byly z databáze vymazány a jede se tak úplně odznovu. Nyní se tak můžete pokusit o nastavení svého času jako rekordu serveru. A to třeba hned na více než dvaceti nových mapách!

Abyste měli možnost se na veškeré statistiky surf serveru podívat, uvedli jsme do provozu web, kde najdete vše podstatné - NESKUTEČNÉ SURF STATISTIKY. Dokážete se vtěsnat mezi Top 10 v jednotlivých sledovaných statistikách a budou tak moci všichni vidět vaše jméno na hlavní straně? Zároveň s tímto updatem oznámíme v blízké budoucnosti soutěž, proto buďte naladěni na webu anebo na serveru sledujte zprávy v chatu, kde se o soutěži dozvíte více. Update v kostce ZDE.

Těšíme se na vaši návštěvu surf serveru a přejeme hodně zdaru v překonávání nejen těch nejlepších časů, ale také sama sebe, neboť i o tom surfování bezesporu je.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1512x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář