{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Surf soutěž o pořádnou dávku kreditů

Napsal Whoik dne 02.10.2022 pro sekci CS:GO
K aktuálnímu velkému updatu Surf serveru jsme si pro vás připravili soutěž, kde hned deset z vás bude odměněno kredity. Nemusíte přitom mít žádné velké dovednosti, stačí pouze hrát na našem surf serveru, dokončovat mapy a výhra může být vaše.

Jelikož při surfovní jde především o úspěšné absolvování jednotlivých map, naše soutěž se týká právě této disciplíny. Při updatu jsme se zaměřili především na lehčí obtížnost map, a proto má nyní každý ideální příležitost se surfem začít anebo vypilovat své dovednosti k dokonalosti. Ti, kdo na serveru hráli hned od začátku updatu budou mít sice drobný náskok, nicméně stále bude dostatek času, aby každý mohl zabojovat o vítězství. A v čem tedy bude soutěž spočívat?

Na serveru je nyní 164 map. A ti z hráčů, kteří dokáží dokončit nejvyšší počet map, získají vytoužené odměny. Nyní tak můžete směrovat své hlasování především na mapy, které vám ještě ve sbírce chybí, avšak bychom byli rádi, aby nevznikaly na serveru šarvátky ohledně vote. Pro přehled můžete využít naši statistickou stránku, kde se dozvíte vše podstatné o svých dokončených mapách. Aktuálním leaderem je surferský guru Yoshi, avšak i on se dá porazit.

Surf ★ EASY ★ Tier 1/2
82.208.17.102:27112

 
Ocenění jsme si připravili hned pro deset z vás, tudíž i když nedosáhnete na vrchol, stále můžete zabojovat. Pro vítěze této soutěže je připraveno VIP na Surf na 2 měsíce + 1000 kreditů! Každé další místo potom dostává o 100 kreditů méně, než ten předešlý. A co vlastně jsou kredity na Gamesites a jak je využít?

Soutěž se koná do 31.10.2022, výherci budou oznámení v novince a kredity jim budou připsány automaticky. Proto bedlivě sledujte své kreditové konto. A kdo si ještě nepřečetl o našem neskutečném surf update, můžete to napravit přímo ZDE. Přejeme hodně surferských úspěchů a co nejvíce dokončených map!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 830x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář