{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Blíží se reset ranků na Jailbreaku

Napsal Whoik dne 15.10.2022 pro sekci CS:GO
Od nahození rankovacího systému na Jailbreaku uběhlo už spoustu času, někteří hráči dalece přesáhli limit nejvyššího ranku, a proto je načase systém restartovat, zrenovovat ho a dát odměny těm nejaktivnějším z vás. Mimo tento reset ranků přišla nedávno další novinka v podobě Low Simon systému, o kterém si taky řekneme více.

Ranky na našich Jailbreak serverech se odvíjí od hráčovy aktivity, jelikož skill až tak úplně měřit nejde. Stávající systém je na serverech od prvopočátku, což už pár let bude. A proto přichází reset a drobná změna, která se dotkne jak počtu ranků, tak jejich vizuální podoby. Samozřejmě odměníme ty, kteří za uplynulé období nahráli nejvíce aktivity a stejně tak máme připravenou soutěž pro nejvíc aktivní hráče budoucnosti. Mimo této novinky se ještě podíváme na kloub Low Simona, který má za úkol o trochu více motivovat hráče ke kvalitnímu simonování.

Reset ranků

Reset dle ideálního scénáře proběhne v neděli 06.11.2022. Každý tak bude mít možnost sbírat levely pěkně od začátku. Jejich podoba se mění z klasických gočkových na trošku více barevnější. Samotnou podobu uvidíte až po resetu na serveru. Oproti stávajícícm padesáti je jich připraveno hned 70! A abyste dosáhli topu, je potřeba nahrát 50 dní. Aktuálně této mety dosáhla hned pětice hráčů, vrchol je tedy dosažitelný. Jednotlivé ranky jsou od sebe odstupňovány nepravidelně a každý desátý má speciální název.

Pro prvních deset hráčů z aktuálního žebříčku máme připraveno 600 kreditů, které jim budou automaticky přičteny na jejich konto. O finálovou desítku se můžou poprat ještě minimálně další tři borci. Kredity lze využít na nákup VIPčka nebo vlastně čehokoliv jiného. Lady Gulage, který dokázal pokořit bájnou hranici 100 dní dostane kreditů tisíc. Samozřejmě jsou připraveny také odměny pro budoucí hráče, kteří dosáhnou level 70. Sice to nebude hned, ale pokud se vám podaří sedmdesátky dosáhnout jako první, získáte bonus v podobě 5.000 kreditů! Další v pořadí potom dostanou 600 kreditů. Své pořadí můžete kontrolovat na stránce s ranky.

Low Simon

Už je to nějaký pátek, kdy jsme představili systém Pro Simona, který měl za úkol odměnit schopné a aktivní simony titulem PRO a k němu padnoucím VIPčkem. Systém funguje tak, že admini serveru dávají v průběhu hry známky od jedničky po desítku hráčům, kteří dělají Simona. Pokud hráč dosáhne z několika posledních známek na vysokou průměrnou známku, je titul PRO jeho! Doposud jsme však přehlíželi Simony, kteří svými neuspokojivými známkami opanovali spodek bodové stupnice. A to se právě nyní mění.

Od nynějška totiž hráči, kteří dosáhnou velmi nízkých známek, obdrží zákaz k CT úměrný k jeho hodnocení. Může to být jeden týden, anebo taky klidně 2 měsíce. Admini dostali instrukce, již teď aktivně hodnotí a dokonce jsme už zaznamenali prvního hráče, který uvízl ve spárech Low Simona. Věříme, že i tato jedinečná vychytávka posune Gamesites.cz CS:GO Jailbreak servery kupředu a odmění skutečně kreativní Simony, zatímco ti slabí budou mít nyní motivaci pro zlepšení.

Další Jailbreak novinky můžete očekávát v nedaleké budoucnosti a máte se opravdu na co těšit. Na server totiž dorazí dva pánové, kteří přinesou něco opravdu doposud nevídaného. O tom ale v dalším článku. Nyní alou na JB servery a pořádně Simonovat.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1130x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář