{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Vyhlášení Surf soutěže o tisíce kreditů

Napsal Whoik dne 03.11.2022 pro sekci CS:GO
Na začátku měsíce jsme po oznámení velkého Surf updatu ohlásili také soutěž, kde mohli hráči zabojovat a spoustu kreditů. Měsíc uplynul jako voda a nyní přicházíme s vyhlášením vítězů a celkovým pořadí na prvních deseti místech.

Po měsíci tuhých bojů, které se konaly na našem updatovaném Surf serveru, přicházíme s vyhlášením deseti výherců, kteří rozšíří své konto o hojný počet kreditů. V naší měsíční soutěži se nejednalo pouze o skill, ale především o vytrvalost a schopnost dokončovat různé mapy. Protože přesně to bylo podstatou soutěže. Ten, kdo dokončí nejvíce různých map, se stane vítězem. Dalších devět hráčů v pořadí bude odměněno kredity. A jak tedy soutěž dopadla?

Surf ★ EASY ★ Tier 1/2
82.208.17.102:27112

Na prvním místě se od prvního dne usadil Yoshi a už na své místo nikoho jiného nepustil. Na serveru je nyní celkem 162 map a Yoshimu se podařilo zdolat hned 145 z nich! Na mnoha z nich drží rekordy a stal se jakýmsi surferským guru. Navíc to byl právě on, kdo hýřil nápady na vylepšení serveru a i díky němu se tento server posunul mezi ty nejnavštěvovanější. Jednak děkujeme a jednak gratulujeme k získání 1000 kreditů a VIP na 2 měsíce!

Pokořit více než 100 map se však podařilo hned čtyřem hráčům! To je úctyhodný výkon a samozřejmě si plně zaslouží svou odměnu. Ta bude všem výhercům nahozena automaticky, proto se o ni nemusí nikde hlásit. Přinášíme také celkové pořadí na prvních deseti místech, kde můžeme vidět, že v celkovém pořadí bodování surf serveru byl Yoshi poražen hned dvěma hráči.


Do konce roku bude na server přidána další zhruba dvacítka map, která přinese další oživení. Samozřejmě pokud vám na Surf serveru něco chybí nebo máte další nápady na jeho vylepšení, napište soukromou zprávu administrátorům Whoik nebo Punko a my už se o to postaráme!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 720x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář