{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Svlékni si svého dozorce + nové itemy na JB

Napsal Whoik dne 10.11.2022 pro sekci CS:GO
Ačkoliv titulek může být zavádějící, perfektně vystihuje novinku na našich CS:GO Jailbreak serverech. Společně s ní jsme si pro hráče připravili další vylepšení našeho mistra z podsvětí, Jimmyho. Všechno vám samozřejmě podrobněji rozepíšeme níže zároveň s aktuálními informacemi ohledně nejaktivnějších hráčů po resetu ranků.

Naše Jailbreaky se těší velkému zájmu a my tak neváháme věnovat svou pozonost právě těmto serverům. Po představení dvou nových postav, které si našly cestu na CS:GO Jailbreak servery, přichází další vylepšení. Ty se týkají především dalších možností pro vězně, jak přelstít vzorné dozorce a dosáhnout tak úspěšného útěku z vězení. Abychom jim však nedávali pouze další výhody, rozhodli jsme se nerfnout (zmírnit) možnosti jedné položky ze shopu, která byla synonymem pro úspěšnou vzpouru.

Získej převlek za dozorce

Ačkoliv se to nezdá jako žádná novinka, neboť v item shopu si už dávno můžete převlek dozorce koupit. Nyní přichází něco doposud nevídaného. Představte si situaci na serveru, kdy jste v dalekém zakoutí mapy společně s jedním dozorcem. Úspěšně se vám jej podaří zlikvidovat a máte spoustu času, než vás najdou ostatní dozorci. A nyní tento čas můžete využít pro svlečení dozorce z jeho uniformy, kterou si následně oblečete, abyste vypadali přesně jako on. Fantazie? Ne, nyní je to realita na našich Jailbreak serverech. Nad mrtvolou dozorce stačí držet tlačítko "e" a potřebujete 10 sekund (VIP pouze 5 sekund) na to, abyste kompletně změnili svůj vzhled.

Reset ranků

Nyní chceme poděkovat všem hráčům, kteří po resetu ranků zaplnili servery a poctivě bojují o místo na výsluní. My jim samozřejmě dáme prostor a představujeme aktuálních top 5 hráčů. I když do levelu 70 zbývá ještě dlouhá cesta, tímto tempem bychom brzy mohli najít vítěze 5 000 kreditů, které obdrží první hráč, který právě nejvyšší rank dosáhne.


Najdi itemy na mapě, Jimmy tě odmění

Na všech mapách se nově s určitou pravděpodobností budou objevovat nové položky, které pro vězně znamenají značnou výhodu, pokud je dokáží úspěšně donést Jimmymu. Ten má pevně stanovenou pozici na mapě, i když se často schovává někde v přítmí. A o jaké položky se jedná? Na mapách je nyní vytyčeno 3-6 spawnů, kde se můžou objevit bednička piva nebo rádio, kufřík, či taška s penězi. Každý tento item má svou specifickou váhu a pravděpodobnost spawnutí.

Bednička piva a rádio - 85% šance na spawn - Náhodná pistolka
Kufřík - 10% šance na spawn - AK47
Taška s penězi - 5% šance na spawn - 50 peněz

Každá zbraň je naplněna jedním zásobníkem, proto pečlivě využijte všechny nabízené náboje. Abyste itemy lépe našli, mají jemnou záři kolem sebe, díky čemuž je snadno identifikujete. Pokud na položku namíříte a zmáčknete "e", schováte si ji do virtuálního baťůžku, který pak u Jimmyho vysypete (opět éčkem) a on vás náležitě odmění. Pokud položku máte u sebe a zemřete, vypadne z vás a může ji vzít jiný hráč.

Nerfnutí neviditelnosti

Další zpráva už není tak veselá pro hráče, kteří si oblíbili dělat nekonečné vzpoury za pomoci neviditelnosti. Do nynějška mohli celkem snadno způsobit chaos na serveru díky deseti sekundám, které jim neviditelnost nabízela. Abychom hru trochu vyrovnali, snížili jsme čas neviditelnosti na šest sekund. Což se i tak jeví jako dlouhá doba na to, aby vězeň plnohodnotně tuto možnost využil.

Jailbreak #1 - 217.11.249.84:27361
Jailbreak #2 - 217.11.249.84:27583
Jailbreak #3 - 217.11.249.79:27422
Jailbreak #4 - 81.0.217.175:27988
Jailbreak #5 - 217.11.249.78:27883
Jailbreak #6 - 217.11.249.79:27817
Jailbreak #7 MINI - 82.208.17.102:27299
Jailbreak #8 MINI - 217.11.249.93:27896

Ani tyto novinky nejsou na Jailbreaku zdaleka poslední a kromě oprav bugů se již nyní plně věnujeme vánočním přípravám, které přinesou nebývalou vánoční atmosféru na servery. O všem vás samozřejmě budeme i dále informovat!

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1334x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář