{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nový projekt Akademie a Supportu oficiálně spuštěn

dne 16.09.2014 pro sekci GS
Support se stal již nedílnou součástí Gamesites, no kvalita občas pokulhávala, a tak jsme se rozhodli pro celkovou revitalizaci tohoto oddílu. Zároveň přibyde nová možnost, jak se stát součástí admin teamu pro ty, kteří nemají potřebný věk, pro dosažení práv klasickou cestou. Pro ty bude vytvořena Akademie, o které se taky více dozvíte uvnitř novinky.

Začneme supportem, který se dle plánů stane chloubou našeho portálu. Na dosažení tohoto cíle se můžete podílet i vy!

Nábor do Supportu

Dnešním dnem přichází o status Supporta každý, kdo ho doteď měl. Proto hovoříme o kompletní revitalizaci. Veškerý personál bude vybírán od znovu bez ohledu na minulost. Proto očekáváme účast také těch, kteří na support jakkoliv nadávali anebo si z něj dělali legraci. Nyní můžete sami dokázat, co ve vás je.

Co pro přijetí do supportu musíte udělat? Jednoduše musíte něco z dané sekce vědět a přihlásit se pomocí PM zde na webu.

Sekce budou klasické - CS 1.6, CS:GO, Minecraft, TF #2, PC a VIP. Po přihlášení se do PM se domluví čas pohovoru na TS, kde budete muset splnit test. Pokud test splníte a budete se zdát jako vhodný kandidát pro pozici Supporta, stanete se jím.

Přihlášení -

Poslat PM (Soukromou zprávu) uživateli "Support", kde v předmětu bude Sekce, o kterou máte zájem. Dále v textu uvedete

  1. Věk
  2. Jak dlouho hrajete danou hru (netýká se PC a VIP)
  3. Aktivita 
  4. Steam ID (Týká se CS 1.6 a CS:GO)

Povinnosti supportů budou jednoduché. Být aktivní hlavně na Teamspeaku a pomáhat lidem. Za vaši snahu budete získávat různá ocenění v podobě VIP.

 

Akademie

Akademie je věc dosud nebývalá na Gamesites. Rozhodli jsme se pro ni z důvodu stále se zvyšujících počtů žádostí zájemců o práva, kteří ještšě nedosáhli věku, potřebného pro získání práv.

V praxi to znamená, pokud vám není 16, máte velmi malou šanci získat práva. No to akademie změní.

Pokud patříte do kategorie mladších hráčů a máte snahu nám pomoci s chytáním cheaterů, či jinak nahlašovat porušení pravidel, je tato možnost určena právě vám.

Pravidla Akademie

Zájemci se přihlásí formou PM uživateli "Akademie". Tam do předmětu uvedou sekci, kde chtějí působit (CS 1,6, CS:GO, Minecraft či TF #2).

Do textu zprávy napíšete -

  1. Věk
  2. Jak dlouho hrajete danou hru.
  3. Aktivita 
  4. Steam ID (Týká se CS 1.6 a CS:GO)

Pokud se přihlásíte budete následně uvedeni v nové sekci na foru "Akademie".

Vaším úkolem bude nahlašovat porušování pravidel do fora do uvedené sekce k dané hře. Za každé správné nahlášení porušení pravidel dostanete 1 bod, za každé správné nahlášení cheatingu dostanete 2 body. Po dosažení 20 bodů budete moci získat po přezkoušení práva na vámi vybraný server.

Pokud se přihlásíte do akademie, bude vám zároveň nahozena na foru skupina Akademik a na TS stejně tak skupina s příslušnou ikonkou.

 

Věříme, že najdete odvahu a přihlásíte se do těchto projektů a pomůžete nám zkvalitnit celý portál Gamesites.cz.

napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář