{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Kdo si odnesl odměny z Dárkobraní 2022?

Napsal Whoik dne 27.12.2022 pro sekci CS:GO
Vánoce jsou již za námi a stejně tak letošní Dárkobraní! I letos měli hráči na našich CS:GO Jailbreak serverech možnost sbírat ve speciálních kolech dárečky, jejichž počet je mohl vynést až ke skvělým odměnám. A nyní je čas si nejlepší sběrače představit.

Stejně jako každý rok i letošní advent se nesl v duchu sbírání dárečků na našich CS:GO Jailbreak serverech. Opět jsme byli svědky velkých bojů v průběhu speciálních volných dnů, kdy jsme dokonce museli upravit vlastnosti sněhových koulí, které někteří z hráčů využívali pro brzdění konkrétních hráčů. Tomu jsme však udělali přítrž, a i když se vítěz ani nepříbližil vítězi loňského eventu, i tak dosáhl na metu tisíce nasbíraných dárků. A proto jej ani dalších 9 hráčů v pořadí neminou zasloužené odměny.

Dárkobraní 2021

Zatímco první dva nejpilnější sběračí byli celkem odskočeni od zbytku sběračského pole, o další místa již zuřil nevídaný boj. Pořadí se neustále přelévalo a do posledního dne nebylo jasné, kdo se nakonec dostane do top 10. Právě takové umístění zaručovalo odměny, a již nyní můžeme prozradit, že tím, kdo desítku sběračů uzavírá, je TurboKlacek. Nyní se ale pojďme podívat, kdo tento rok vystoupá na stupínek nejvyšší.


Jako jediný překročil hranici 1000 dárků ve svém pomyslném vaku. Od začátku nabral tempo, kterému nikdo nestačil. A zhruba od poloviny Dárkobraní bylo jasné, že se řadí mezi velké favority na celkové vítězství. Tyto předpoklady nakonec beze zbytku naplnil a dokráčel si pro jedinečné odměny (nametag Ježíšek 2022, VIP na 6 měsíců a speciální a jedinečnou ježíškovskou ikonku) a hlavně titul Ježíšek pro rok 2022! Vítězem se stal hráč Pavel!

Vítěz Dárkobraní 2022
Pavel
(1091 dárečků)

Na druhém místě se umístil Andrej Babiš, který jako jediný dokázal držet s Pavlem krok. Hráči na druhém až pátém místě získávají VIP na 4 měsíce, speciální ikonku vánočního elfa, a také speciální unikátní Nametag před jméno.

2. Andrej Babiš (824)
3. DanRub (533)
4. I'm a bipolar piece of sh*t (506)
5. Džouzef (493)

Sběračí na šestém až desátém místě si odnesou za své úsilí VIP na dva měsíce:

6. de_no_aim (448)
7. Pandy (433)
8. Lucifer (378)
9. Catastrofa (315)
10. TurboKlacek (294)

Prosíme všechny vítěze, aby kontaktovali na webu do soukromé zprávy Whoika, kde mu napíšete zprávu se svým steam ID a serverem, kam si přejete umístit vaše vítězné VIPčko.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1337x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář