{{ flash.text }}
sponzor gamesites.cz

Nová role na TTT boří zažité pořádky!

Napsal Whoik dne 31.01.2023 pro sekci CS:GO
Není to tak dávno, co jsme představili celkem podstatné změny na našich gočkových TTT serverech. Ani tím však naše práce na těchto serverech neskončila. Právě naopak. A proto vám můžeme představit další změny, které se přímo dotknou celého fungování serveru. Tato novinka znamená doposud neznámou věc na TTT!

Ještě neuběhlo ani půl roku od posledního velkého updatu na TTT serverech a je zde další zcela nečekaný update, který boří zažité pořádky! Do hry totiž vstupuje čtvrtá postava! Tradičními postavami jsou na TTT odjakživa Detective, Traitor a Innocent. Nyní však přichází změna. Změna, která mění hru od základů. Ale nebojte se, podstata hry se nijak nemění, pouze přibude jedna role, která se s chutí pustí do zabíjení. Její název je Renegade, což by se dalo přeložit jako Odpadlík.

Renegade

Někteří z vás si jistě pamatují televizní Seriál Odpadlík s Reno Rainesem v hlavní roli. Tam však vystupoval jako kladná postava, která se snažila zločinům zabránit. To však neplatí pro naši novou postavu na TTT. Možná jste již pochopili, že tato postava bude mít za úkol zabít kompletně všechny. Nedělá rozdíly mezi zrádci, detektivy ani nevinnými. Je to smrtící mašina, která se před ničím nezastaví. Ačkoliv první dojem nemusí být kladný, nemusíte se bát o zničení fungující hry, neboť i tato postava má svá určitá omezení.

V první řadě se jedná o omezení, kdy je tato role dostupná. Na serveru musí být minimálně 10 hráčů. Ani to však neznamená, že tuto roli každé kolo někdo obdrží. Její šance je totiž přesně 25%, že se jeden z hráčů do odpadlíka převtělí. Ano, pouze jeden hráč se může stát odpadlíkem. Pokud se jako Renegade objevíte, mějte na paměti, že vaším úkolem je zabít naprosto každého. Proto nebudete mít odhaleny žádné role. Nebudete se tak muset cítit špatně, pokud odpravíte nevinného hráče.

Perky

Místo shopu má tato postava k dispozici perky. Ty jsou rozděleny na dvě kategorie - Životy a Zbraně. Hráč si může z každé kategorie vybrat právě jeden perk. Vybírejte proto obezřetně. Menu s perky, pokud dojde k jeho zavření, můžete opětovně zapnout napsáním /perks do chatu. V kategorii Životy na vás čekají 4 položky, ze kterých si můžete vybrat - 50 HP; 50 kevlar + helma (VIP 125); Regen (co 2s 1hp) (vip 1.5s); 25hp + nerozbitná helma.

TTT #1: 217.11.249.84:27482
TTT #2: 81.0.217.179:27976

V kategorii Zbraně budou k dispozici - Větší zásobník (co 2. zásobník bude potřeba manuální reload); Větší damage (15%); AWP (klasické). Všechny tyto vychytávky budete moci využít k tomu, abyste se zbavili co nejvíce protihráčů. Pokud budete úspěšní, budete za to náležitě odměněni.

Herní odměny pro roli Renegade

Odměny (Zabíjení za roli)

Traitor
Kredity: 15
Karmy: 5
Detective
Kredity: 20
Karmy: 6
Innocent
Kredity: 10
Karma: 3

Odměny (Taznutí role)

Innocent - Kredity: 15
Detective - Kredity: 20
Traitor - Kredity: 0

Odměny (Zabití role)

Innocent & Traitor
Kredity: 40
Karma: 10
Detective
Kredity: 50
Karma: 12

Další změny se týkají již běžné hry na TTT serverech. Drobné změny se týkají udílení karmy a kreditů za zabíjení. A tou další změnou je to, že pokud všichni hráči na serveru mají vypnutého Detectiva a je možnost dát Detectiva NON-VIP hráči, tak ho dostane NON-VIP hráč

Změna karmy za zabití Traitora Innocentem z 10 na 8
Změna kreditů za zabití Traitora Detectivem z 30 na 35
Změna karmy za zabití Detectiva Traitorem z 6 na 5
Změna kreditů za zabití Innocenta Traitorem z 6 na 10
Změna kreditů za zabití Detectiva Traitorem z 10 na 15

Tolik k našemu updatu. Upozorňujeme také na změny v pravidlech serverů, které se týkají především nové role. Pravidla TTT serveru najdete zde ve foru a nezbývá než popřát všem hráčům hodně zábavy na serverech. Samozřejmě uvítáme vaše poznatky a připomínky týkající se nové role ať už zde pod článkem nebo ve foru.

Autor: Whoik; Zobrazeno: 1656x
napsat komentář
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ comment.created }} VIP
{{ comment.text }}
Komentář byl smazán
komentářů: {{ comment.owner.comments }}
{{ reply.created }} VIP
{{ reply.text }}
Komentář byl smazán
napsat komentář